S T Å F R Ä S ! ! !

2009 års säsong startar även den i Globen och det blir en riktig höjdare med svenska ögon sett. Detroit Red Wings kommer att möta St. Louis Blues i ett dubbelmöte och består dagens trupper kan den svenska publiken få se hela nio blågula spelare på banan.

Tagga upp boys, 2009 blir det ett besök i Stockholm igen, alla ska med.
Jag har redan ståfräs!

13 rätt

Kylan biter i kinderna där ute, men vad gör det.
På lördag är det nya tag som gäller mot miljonerna och en trygg framtid. Några ensamma själar sitter och tänker, vart finns skrällarna? Vågar man spela på en United torsk hemma på Old Trafford, finns det någon chans att Chelsea tappar poäng på Stamford bridge.

Stryktipset, 5 miljoner skäl till att använda skallen.

Hockey?!

Julbord för alla ledare i HC Lidköping idag, förstår ni hur jävla gott det var. Får mej att se fram emot julen ännu mer. Ser faktiskt fram mot den iår, det gör jag iof varje år men mer nu. Och allt det andra som hör julen till. Vi går en spännande JVM turnering till mötes, och på nyårsdagen är det dags för Winter Classics mellan Detroit - Chicago, det kommer bli kanon!

Näst sista matchen inför julledigheten imorgon, vi ska spela mot Färjestad för att sedan ta oss an Modo, vore inte fel med 6 poäng innan jul...

Mjaa, här kan jag inet sitta, dags för NHL hockey. Atlanta vs Rangers, ingen tophockey kanske, men vafan hockey som hockey!

Karl Jonsson

Nu kommer snart våran nya Macho-man, hee-man, helt enkelt GAISarn kommer hem. Påstår sej vara en ny macho kille som kommer varit i slagsmål och grejer på hockeyrinken. Men här hemma blir du bara liggandes.


Du får Börje Salming att verka som en liten kärring!
(Jockes patenterade turbotutte.)

Decembermorgon

Ahh, kolla klockan. 08.20 är klockan, och jag är vaken, det måste vara första gången på länge jag är uppe så här tidigt. Vad är anledningen till detta? Det är ju förfan Nobeldagen idag! Eller så ska jag iväg och knäcka lite, och då får man pengar för att arbeta, det gillar jag.

Frågan är om man kan vänta sej en ny bröstchock av Prinsessan Madeleine...


Meningslöst!

Blondinbellas patetiska pojkvänn påstår att Stina Lee fejkar sin resa till Thailand, varför läser man ens den här skiten. Så är det att vara arbetslös. För lite att göra, men vad gör man inte för att få ett leende på läpparna...

Om man tror att någon sitter inne och fejkar en resa för att få dom där extra 100 läsarna på bloggen så har man jävligt lite att göra i min mening, och man har ett liv som är ganska grått och trist. Men så bor dom ju i Stockholm också.

Hela Sverige skrattar!


Nu har det hänt igen

.... Karlavagnen på kvällarna för min del är lika vanligt som att en sexmissbrukare runkar till en H&M katalog.
Denna gång fick jag chansen att prata om Adolf Hittler inför hela Svenska folket!

http://www.sr.se/webbradio/?type=latestbroadcast&Id=3117&BroadcastDate=&IsBlock=1

38.10 in i programet, thats me!

Reflektioner: Jämtin

"Vi kunde kommit ihåg dig för gulden - men ditt svek är allt vi kommer att minnas"

Du har slåt dej som en hora. Svikare. Skit i matchen spöa Jämtin. Kändes inte mer än rätt att sjunga ut sitt hat idag mot nr 50. Det gjorde förbannat ont och se honom i Clubbens matchtröja. Men blev jag imponerad, njaaa....10.37 min istid. Och inte såg man mycket av den lilla råttan.

Ja han har sålt sej som en hora, hora, hora, hora!

Allt du gjort för oss, allt vi gjort för dej. Hur kan du bara skita i allt. Det tyder på att pengar betyder mer än Hjärta! Ditt jävla lilla äckel!

Per Ledin 10 av 10 dagar istället för Jämtin!

Nu har man fått ur sej lite hat, går nog till historien som ett av det mest meningslösa inläggen på det här stället. Men vem fan bryr sej. I vår står vi ändå där och firar klubbens fjärde SM-Guld.

Tre SM-Guld har Håve, hur många guld har ni? För lika bra som Håve de kan ni aldrig bli! Shalalalala

No. 76

Snart bär det av. Tror att vi kommer få se en Johan Davidsson som är så där äckligt bra!



Hata Clubben!

2a Advent

Söndagskväll, kvällen innan match. Jag och broder Marklund drar till Jönköping för att se Håve spela mot Clubben, detta lag som jag hatar något så fruktansvärt.

Gårdagen bjöd på en resa till Nittorp för bortamatch, torsk med 3-2, tyvärr pga Johan Persson. Mannen som bestämmer på isen. Igår var han rejält under isen, tråkigt. Nog om detta. På kvällen stundades lite bagning med Jocke, samt våra två damer. En trevlig kväll, nu är man ett pepparkakshus rikare. Gjorde något som förstärkte min position till nobelpriset i idioti, ska försöka få bild av sofia. Annars får ni gå in på hennes blogg, där finns den säkert innom kort.

*** Oddset på att jag och broder M köper något iniativrikt och nödvändigt på Ikea imorgon lär väl inte vara skyhögt.
*** 11 rätt på tipset igår, nästa lördag tar vi nya tag
*** Jönköping våran stad, Håve blå vårat lag. Vi ska kämpa för en seger, kämpa på håve blå


Das kleine pepparkakshus

Första december

Blev inga 7-1 som jag tänkt mej, men kunde dock blivit det. Total jävla pissning på Skåningarna i första, synd att vi ska lägga oss på samma nivå som motståndet och göra det bekvämt för dom. Hade vi haft samma intsällning, stake och vilja som förra året hade det stått en 5-0 efter första, i runda slängar. Nu fick vi dock nöja oss med 3-2, men det är tre poäng som är viktigast, och det grejades idag.

Hämtade ut biljetterna idag, nästa måndag åker jag och Broder Marklund till Jönköping för att sjunga ut pissbögarna från Östergötland, Linköping. Gud vad jag hatar Clubben. Välkommen tillbaka Jämtin.


*** Jämtin är en kärring, du kommer få det jobbigt!
*** 1 December idag, och jag sumpade chansen till julkalendern idag, fan också... ville ju se det, får gå upp tidigt imorrn.
*** Snart är hela lägenheten fyld med Tomtar, tomtar här, tomtar där, en tomte där. Tomtar överallt, det gillar vi. Tomtarna har ett psykologiskt övertag på mej. Man vill ju inte bråka med tomtarna.
*** Jocke trivs inte på Arbetsförmedlingen, vem fan gör det. White Trash!
*** 2009 kanske skulle bli ett vitt år. Njaa, om Kate Moss gör det så kanske jag kan tänka om.
*** Snart kommer Kalle-man hem, och då jäklar ska jag slå dej. Du förtjänar en smäll för varje NHL match du sett.
*** Men å andra sidan så är du välkommen till mej på nätterna för att se JVM. Min soffa är bättre än Emmas soffa, tror jag iaf. Här finns det pilsner att hämta, vad har hon att erbjuda.
*** Nu när all julhandel är här innebär det då att alla moralkärringar ska gå ut och vissa upp sej genom att stanna i varenda dörröppning med barnvagnar?
*** Har ni tänkt på att om man tittar riktigt noga i navel så kan man hitta lite ludd, det har jag hållt på med nu i tre veckor, och jag faktiskt lagat ett hål i min socka med navelluddet, Vem fan sa att det är jobbigt ekonomiskt att vara arbetslös?!
*** 2009 ska bli mitt år, då jävlar ska det uppfyllas drömmar. Och enda sättet att kunna göra det är att pricka in 13 rätt på stryktipset, och en riktig jävla skrällbomben. Svenska Spel - du och jag tillsammans, vi kan uträtta underverk. Typ som Moder Theresa.
*** När man tänker efter lite... Hitler och Stalin var väl lite småbundis i början, men sedan blev dom ovänner, jag har en teori. Stalin satte på Hitlers dam. That's it.

Iskall Vintertid

Söndagsnatt, trött? Vet faktiskt inte om jag är det. Njuter bara av livet lite.
Henrik Larsson säger i tidingen att han vill fortsätta spela innebandy, och lägger försäsongsträningen med fotbollen åt sidan. Bör man bli förbannad?
Jo, tack... det är jag. Den här lilla mannen med en underbar fotbollskariär har fått ett enormt ansvar att vara Lagkapten för vårat Svenska landslag. I och med att han väljer innebandy före tråkig försäsongsträning, får mej att reagera. Han har absolut inget att hämta i ett Svenskt landslag, och absolut inget att hämta som lagkapten i ett Svenskt landslag. Henke, lägg av. Du har en chans att bli ihågkommen som en vinnare, inte som en fotbollspelare som vill göra en halvdann insatts i en medelmåttig sport som innebandy...

*** Känns som att vi går mot ljusare stunder, en stjärna i mörkret har tänts. Jag pratar såklart om Hv71, vändningen mot Frölunda 0-2 till 2-2 med fem min kvar, seger med 5-1 mot Djurgården borta. Samt 9 raka matcher utan förlust på ordinarie tid. Det får mej att tro att vi går en ljus framtid till mötes. Vi plockar ner Rögle imorgon, 7-1. Welcome to Sweden.

Två raka segrar för J20, vissa kallar det Fredrik Larsson effekten, och vissa kallar det frukten av att Bohman är el capitano. Men innerst inne tror jag att alla vill visa upp sig, stundar ju en lagfest snart.

RSS 2.0