Nu lämnar jag in...

... ja inte för döden alltså.
Ska iväg till Emma för för lite fest, tror att hon skulle flytta eller om det var att hon fylde år... kommer inte ihåg vad Maria sa... Inte så sugen på det direkt, men man får väl ställa upp för laget.
Är så sjukt trött, var lite stressigt på jobbet idag för mej och Lisa( Jan).

Ser mest framemot nattens canalplus match mellan Red Wings - Sharks, kan bli bra hockey med två bra lag. Hoppas att Detroit hittar tillbaka till sitt fina spel snart.

image39

Två veckor kvar gubben, sen jävlar ska vi ha fest ;)

Följ med in i köket

Har alltså börjat lite smått i köket, spacklat upp tapetsarver och grundat upp väggen en gång.
Var och inhandlade mej en liter svart färg idag på Färghallen, billigt! 90 spänn för en lite, det blev förvisso två provfärgsburkar, men vad gör det. Det är ju svart i alla fall.
Och imorrn kommer Natte (Mattias?) så drar vi igång och kör lite linjer samtidigt som vi sväljer ett par kalla.. till lite Premier League. Trevligt.

image35

Serieseger

18.49 in i tredje perioden smäller Åkerman in ett stenhårt slagskott rakt upp i taket bakom Karol Krizan, och med det målet är Hv71s tredje serieseger säkrad, alla under 2000 talet.

Dags att bli lite blåögd kanske, men jag tror inte att någon kan säga emot att Hv71 sopat banan med övriga 11 elitserielag den här säsongen. Man leder serien med 15 poäng, med fyra omgångar kvar. Och har haft ett övertag på 14-20 poäng ett par månader. Man har 4 kedjor som producerar, en målvakt i Stefan Liv som verkligen hittat tillbaka till hockeyn, året i staterna var nog viktigare än vad många tror. Han gick stärkt ur motgångarna han hade där. Sen har vi en perfekt backup i Andreas Andersson som har gjort lika många mål som Frölundas Steve Kariya, som värvades till Frölunda som målkung?!?! Man har en coach i Kenta Johansson som verkligen får ut max av sina spelare, han har väl inte vart så lyckad i slutspelet med Timrå, men här har han bättre material att jobba med. Man har grisspelare i Ledin, Jämtin som alltid ger 110 procent. Man har ett råskinn i Lance Ward som aldrig backar undan. Man har eleganta spelare i Davidsson, Hrdina, Kaupila, Åkerman och Melin. Man har grovjobbare i Eric Johanson, Martin Thörnberg. Och man har en jäkla bra målskytt i Jukka Voutilainen. Men detta är inte alla spelare som drar det tunga laset.

Nu satte Hrdina 3-2 till Hv i sudden, och därmed leder vi serien med 15 pinnar. Åkerman assisterade tillsammans med Jukka. 2+1 av Åkerman idag. Skönt för honom.
Men nu släpper vi tankarna på serieseger och blickar framemot slutspelet och Kvartsfinalerna.

Föresten, skaffade biljett till kvartsfinal nr 4 förut, fanns en kvar... Igen. Så nu ska vi se båda kvartsfinalerna, Samuel hänger ju med på den första. Mysigt =)

image34




Nu har vi bloggat på rätt bra ikväll va Jocke ;)

Rättskipparna i Svensk hockey...

Endel vet ju att jag har ett ont öga till bedömningsnivån i Svensk hockey. Ärligt talat så tycker jag inte att jag har fel.
Hockey ska spelas tuft och lite grinigt, då blir det bra hockey. Ta bara det här med sekvenserna framför mål efter avblåsning, lite handskar i ansiktet, lite snack. Det är inget mer. Men tro fan att våra domare hittar en massa utvisningar. Oftast handlar det om fyra roughing utvisningar, två för vardera lag. Ett hederligt Svenskt slagsmål, som moralkärringarna bara älskar att gnälla över. Ta en sån sekvens i NHL, det händer absolut inget! Det är bra, för det är sånt jag vill se, och publiken se... Så låt oss få lite känslor, aggresivitet, hat.

image31
Svenskt slagsmål...


En annan sak är det här med fyrdomarsystemet, vad väntar vi på hockeyligan? Att Mora ska vinna SM Guld eller? För helvete, det är 2000 talet. Hockeyn går så fruktansvärt fort. Domarna är nog utsatta som dom är nu, dom får så jävla mkt skit i media, från fans, spelare, ledare, klubbdirektörer, sportchefer. Gör det lite lättare för domarna att dömma i 60 minuter, för det orkar inte en man just nu, han pallar kanske bara 40-50 minuter, tyvärr. Det är jobbigt att hålla koncentrationen uppe i 60 minuter.
Men Hockeyligan har ju sina argument "Det finns inte tillräckligt bra dommare", "Det är för dyrt." Men förhelvete det är småsaker. Domarna anpassar sej till det nya systemet. Tro fan att det inte funkade i NHL direkt, men se hur bra det har slagit ut. Dom ser ju allt just nu, och framför allt plockar allt.

En sak till, för våra svenska domare. Låt dom döma på heltid, dom ska inte ha ett jobb vid sidan av, bara koncentrera sej på hockeyn. Just nu har vi två heltidsanstälda domare, Thomas Andersson och Marcus Vinnerborg, och FAN vad bra dom är. Tänk om alla domare kunde ha en sån nivå som dessa herrar har. Och ha två av dom varje match, samt att dom plockar ut spelarna så fort klubban är i midjan. Satan vilken bra hockey vi skulle ha här i Sverige då.

Men som sagt, det finns ju inte tillräckligt med "bra" domare, men låt dom döma mer då. Till en början kan dom väl sätta en rutinerad tillsamans med en inte lika mkt erfaren domare så att den mindre erfarna kan ta efter.

image32


Hej Hej

Då var man tillbaka vid datorn, vad har hänt i mitt liv det senaste?
Jönköping i tisdags och såg Hv spela hem tre sköna poäng mot Färjestad.

Men annars den stora nyheten den här veckan. Klockan 23.30 Måndag  25 februari. Kalle skickar ett sms med texten, "Foppa är klar för Colorado". Jag stutsar upp och ringer Kalle som bekräftar det, det var ingen drömm. Slår på text tvn, det är sant. Så jävla kul. Många tvivlar. Men inte jag. Foppa är alltid Foppa, och så jävla kul att han är tillbaka i Colorado. Äntligen!

Har kört igång i köket lite nu. Den röda väggen är inte röd längre, den är vit. Och på lördag kör jag (Johnnie?) och Natte (Mattias?) lite "Roomservice with beer". Ska måla lite linjer, så pilsnern får vi nog ta efteråt.

Dags för hockey nu. Vi ska spela mot Modo... 5-2 till Håve.

Jönköping våran stad, Håve blå vårat lag!

Till sist vill jag hälsa en trogen läsare tillbaka. Johan Henriksson, trevligt och se dej igen.

Lite tankar del 2

Melodifestivalen i lördags, bidrag nr 2. På bosniska? Var det inte Svenska Melodifestivalen, han hade förvisso sökt 8 gånger tidigare till spektaklet men inte kommit med, så 9.e gången gilt, kan det vara så att arrangörerna tröttnade på honom och lät honom göra sin Bosniska låt?

Mats Sundin stannar i Toronto.
Blir inte riktigt klok på den mannen. Man kan ju inte hata en sån spelare, värd all respekt i världen. Här lirar man i ett lag som går halvknackligt och styrs av ett gäng... jag vet inte vad. Men han stannar, för kärleken till klubben. Inte varje spelare som gör så när en Stanley Cup titel hägrar. Det visar bara vilken stor spelare och framförallt Ledare Mats är.

Dags för en tripp till Jönköping imorgon. Hv71- Färjestad på programet. Blir en sväng på Ikea när jag ändå är där. Slutar vid lunch, är värd det. Efter allt slit hos Pizzabagarn i skara, vilket jävla ägg!

Samuel är dagens homie. Han tog tag i det när jag inte kunde, han steg fram när jag var tvungen att välja jobbet före Håve. Och han gjorde det kanon. Två ståplats till första kvarten hemma. Fortsätt så nästa gång broder, så vandrar vi hela vägen till Guldet.

Ne, nu ska jag spela NHL08. Hejhej

image30

Melodifestivalen

Alltså, är det inte lite för mycket?
Hur många delfinaler är det? Fyra, rätta mej om jag har fel. Och sen har vi ju andra chansen också, för att sedan ha final. Varför inte bara köra ett program på 2 timmar, 10 bidrag. En jury som fattar beslut.

Gör om gör rätt, men i och för sej... Melodifestivalen i alla ära, men Canal Plus pissar på SVT med melodifestivalen på löradgar. Eller vad sägs om det här schemat idag.

lördag 23/2 15.55  Liverpool - Middlesbro | Premier League
lördag 23/2 18.10  (Även på Film 2 Sport Weekend)Newcastle - Man United | Premier League
lördag 23/2 18.30  Luleå - Modo | Elitserien
lördag 23/2 20.25  Reggina - Juventus | Serie A
lördag 23/2 21.00  Pittsburgh - Ottawa | NHL


Jag vet ju vad jag ska göra resten av dagen iaf...

Bloggtorka?

Det får jag nog hålla med om. Men ärligt talat så har jag inte orkat.
Ska försöka få ändring på det, men är ju så mycket annat som ska göras. Städa, laga mat, diska, betala räkningar... Hv71.

Snart dags för slutspel, mysigt.

Igår kväll var det playoff match nr 2 mellan HC Lidköping - HF Linköping. En match som kan sammanfattas så här. Lidköping hade chanserna, men saknade fouks och koncentration i avsluten. Linköping hade lite ströchanser, men tog tillvara på dom. Därför vinner man med 3-2. Och Lidköping kan fokusera på att bättra på brännan ett tag.

Jag, Samuel, Kalle och Natte såg matchen. Inte mycket mer att orda om där. Sen blev det ju som vanligt att vi åkte hem till någon. Och som det kommer bli ett tag framöver kommer vi att landa hemma hos mej... Konstigt.
Blev inte så jävla mkt gjort, men mysigt var det.

Nu ska jag iväg till ishallen, u10 match mot VHC.

Nämnde jag föresten att jag gick in på ticnet igår vid 22 tiden för att se om det fanns biljetter kvar till Hv - Färjestad på tisdag? Annars så fanns det en kvar, och den fick jag.... Så på tisdag blir det Jönköping. Hoppas på lite vårväder så det kan infinna sej en liten tidig slutspelskänsla. För ett säkert vårtecken är ju när Färjestad spelar final. Eller hur Jensa.

Vafan?!

...vafan händer i Kinnarps?
Voutilainen
Lindström
Ledin
Gustafsson

4-0 efter 12.34 i första perioden. Det är ju sjukt!

Återkommer efter matchen, med lite mer om dom andra också. Kanske spånar iväg en bra text.

Sanna Kallur springer 21.45, missa inte det Maria ;)

Köket ska få en ny stil

Ni vet väl säkert hur mitt kök ser ut? Annars finns det bild längre ner.
En röd fondvägg, tillsammans med resterande väggar i vit-grå. Och en röd sprithylla på fondväggen.

Men nu ska det bli omgjort. Trivs inte med köket som det är nu, så då blir det ändring på det.

image29

Det ska se ut något sådär. Fast jag vet inte om ränderna ska vara svarta, blev lite sugen på orange nu när jag såg Sanna Kallurs oranga kurbits. Vore läckert och ha det vitt med svarta/orange ränder, för att sedan få övrig väggyta vit, med en orange/svart kant upp till taket. Så får det bli.

Ger man sej in i leken, får man leken tåla

Tänkte försöka mej på ett sånt där debat inlägg som är så populärt på bloggar....

Kom och tänka på matchen mellan Colorado - Detroit för två dagar sedan. Colorados hårding Ian Laperriere, delar ut en rätt taskig armbågstackling på den fem faldige Norris Trophy (Ligans bästa back), lagkapten och superstjärna Niklas Lidström. Smällen tar så allvarlig att Lidström blir sittandes på isen, groggy som fan försöker han resa sej upp men det går inte så bra. Så han får ledas av isen av Detroits läkare och Henrik Zetterberg. Otäcka scener.
Självklart åker Ian Laperriere på rejält med däng i nästa byte för honom. Detroits Aaron Downey ger sej på Laperriere och sänker honom med ett antal slag.

Och det mina vänner är inte mer än rätt. Ger man sej på lagets bästa spelare och skadar honom så får man ta konsekvenserna. Ser hellre att två spelare gör upp med nävarna än att åka runt och dela ut tjuvnyp som slag med klubban som vi är exemplariska på i den svenska elitserien.

Många hävdar att slagsmål inte hör hemma i hockey, och att det är löjligt. Men faktum är att det hör hemma i mina ögon. Tycker det är skönt att se två spelare slänga handskarna, dansa runt ett par minuter för att sen bara kasta sej rakt in i varandra. Det är på lika vilkor. Så fort en spelare är i isen, går domaren in och bryter. Och har en spelare visir på hjälmen, så tar han av sej den. Annars blir det matchstraff. Ett slagsmål i NHL resulterar 5 minuter på botbänken.

Vad ger ett slagsmål i Elitserien? Ja, matchpenalty. Automatiskt avstängd nästa match, och gransking i diciplinnämden. Har du tur som Elitseriespelare kan du skrapa ihop 27 minuter för ett litet slagsmål...
5 min match, 20 min miscounduct samt 2 min roughing (Rätta mej om jag har fel Samuel, men Lance Ward fick det här i matchen mot Brynäs).

Åter till Colorado - Detroit. Det har ju vart hårda matcher mellan dessa lag sedan, Mike Vernon stod för Detroit och Foppa lirade med Valerei Kamensky och Claude Lemieux. Har blidats en härlig rivalitet mellan lagen. Hårda matcher och ett antal slagsmål genom åren. Visst är det härligt när man kan visa lite känslor och inte bara åka ifrån en sekvens där lagets bästa spelare blivit brutalt tacklad. Ge tillbaka, stå upp för ditt lag.
En sak tycker jag Ian Laperriere gör så jävla bra är det han säger efter matchen.

"Jag skulle ha gjort samma sak själv, om det hade hänt på andra sidan. Jag respekterar Aaron Downey och har inga problem med det han gjorde."

Aaron Downey slår även han till med ett skönt citat.
"Hey, jag har inget problem med att spela en bra och sjyst match. Men när armbågarna åker upp och du träffar en femfaldig Norris Trophy-vinnare, en av de bästa backarna som spelat hockey, är det ett skämt anser jag."

Laperriere står för vad han gjorde, och tog konsekvenserna. Stor gjort av en man som kört över en fem faldig Norris Trophy vinnare.

Så rent spel, kasta gärna handskarna. Men ge fan i att åka runt och slå med klubban, haka, hålla fast och framför allt tacklingar i rygg. Lira hockey, hård men tufft!


För er som vill se hur det hela såg ut så finns länken här.
http://sports.espn.go.com/broadband/video/videopage?&brand=null&videoId=3252463&n8pe6c=2

image28

JAG HAR DOM

Nu förstår jag hur Maradona kände sej när han slog in bollen med handen.
Det är en fantastiskt känsla av att sitta här hemma med NHL biljeter.

Men det finns en liten historia bakom uthämtandet av biljeterna också.
Hade glömt en bokstav i koden, men som tur är så finns det så trevlig personal på ICA. Så jag fick låna deras dator. Så det löste sej, nu finns det inga mer problem. Vi har biljeterna!

image27

08.50-09.30...

... har upplevt mina svåraste 45 minuter i livet idag.
Lite press från Natte, Jocke och Samuel. Ska ju boka biljetter till NHL premiären. Blev ett helvete.
Märker några minuter innan 9 att det är direktbetalning via internetbank. Jag ställer mej frågan. Hur mycket har jag?
Inte tillräckligt iaf. Även om vi tar dom biligaste. Ringer mamma, "för över 80 kronor till mej nu". Det fixar hon. Då är klockan 09.10. Ringer tillbaka 5 min senare, hon har inte fått igång datorn, den startar ju för fan inte! Tiden börjar bli knapp, och jag mer och mer stressad. Har ju ett jobb att tänka på. Men 09.23 ringer hon. Nu har jag fört över.
Jag har biljetter hängades, inte långt kvar till jag måste betala. Men det löser sej. Så grabbs nu åker vi.
Var årets jobbigaste frukost, men det var det värt. Inte långt kvar nu!

image26

Lite tankar...

Hv71 slår Brynäs med 2-0. Men två saker reagerar jag på.
* Åkerman som sista man, fintar bort Dackel fullständigt. En Pavel Bure fint. För er som vet, Jocke vet iaf. Släpp pucken mot skridskon och sparka fram den igen. Vågat att göra det som sista man.
* Ove "Svin" Molins slashing på Ledin. Vafan tänker karln på?! Ledda har ju inte ens pucken längre. Yxhugger ner Ledin brutalt. Också får Karkaanpä och Ward matchstraff för att dom gör upp, på lika vilkår. Okey att Lance slår Karkaanpä brutalt. Men vafan, Lance är ju större och starkare.
* Frölunda torskar mot Mora, upp och ner, ner och upp. Frölunda blir inte långvariga i slutspelet.
Ron Heisey är verkligen underbar att se på.


Över till Forsberg. Han spelar inte iår. Tråkigt, men lika bra. Ta dej tid, bli frisk. Signa för Ottawa eller Penguins. Så vi får se dej i höst i Globen. Vore hur mäktigt som helst!

Citatet står ju Wikegård för. "Lundqvist bjuder ju i Båstad i sommar, med det kontraktet han har"


image25

14 sek

image22

16.44 Björn Melin
16.58 Jan Hrdina


Mer än så behövs inte. Skönt, nu är inte Andreas våran senaste målskytt, lite pinsamt!

Hockey?

Sitter och lyssnar på radiosportens sändning av Brynäs - Hv71. Och helt plötsligt hör jag det här.
"Jämtin tacklar Brendl i ryggen, utvisning verkställs där. Jag tror det kallas för boarding, domaren gör en roterande rörelse med armarna framför kroppen. Men kan lika gärna vara en croscheking."

För att vara komentator under match borde man väl ha lite koll på hur sporten ishockey går till eller?
Tommy Löf, gör om, gör rätt. Eller sluta!


Händig man

Måndag igen, men en roligare måndag. Brynäs - Hv71 strax, 6-2 till Hv säger jag.
Annars har dagen varit lugn. Åkte på lite lägenhetsjobb idag, Skaragatan närmre bestämt. Mysigt.

Men en sak som slog mej när jag kom hem. Nu ska jag ta tag i köket. Och så gjorde jag. Gick loss på en lucka, resultatet ser ni nedan. Köket ska gå i svartvitt sen när det är helt klart. Men jag har ingen brådska. Har lite jobb vid sidan om jobbet som väntar också. Måste ju tjäna pengar.

Samuel blev ju förstås nyfiken när jag skickade sms med att jag går loss på köket. Han tittade allt förbi en liten sväng. Vi drog även iväg till ÖB för att se om dom hade svart färg. Men så var icke fallet.

Nu räcker det för stunden. Dags för Håve!

" En klok man skapar fler tillfällen än han finner"
Francis Bacon

image21

En vanlig söndag....

Klockan ringer 07.00, det är som vanligt på söndagarna. Dags att pallra sej ner till ishallen. Småbarnen måste ju också få lära sej att lira hockey. Hemma igen vid 9 tiden, en snabb titt på datorn. Aftonbladet.se, expressen.se, nhl.com, hockeysverige.se och hv71.se. Sen väntar sängen igen.
Maria ansluter till lägenheten runt 14.00, hyr lite film och bara "krashar" i soffan. Skönt. Men Beck var väl inte så jäkla bra.

Annars har det inte hänt så mkt, förutom att jag lagat mat.... två gånger. Hamburgare och Pyttipanna.
Jocke, Samuel och Natte var här en liten runda nyss, skulle plocka upp lite saker Natte samlat på sej här hemma. Så nu sitter man här i soffan, med NHL08 på. Kanske ska se King Kong som börjar 21.00 på 3an... Men får se...

Imorrn är det ju måndag, fan vad gott med en orörd vecka framför sej. Men snart är det fredag igen... fast då kommer ju en måndag igen. Fan vad måndagar det är i livet. Och fan vad jag säger fan mycket. Nu skiter vi i det här.

Chicago lägger bud på Foppa, 81 miljoner för 2 år. Tacka nej. Signa för Penguins eller Ottawa så att vi får se dej i Stockholm 4-5 oktober. NHL premiär, och biljetterna släpps på onsdag. VI ÅKER!

"Den nyttigaste läxa livet lär mej är att idioterna många gånger har rätt"
Winston Churchill

image20

Tävling

Vilken jävla dynga!



Den som gissar rätt på vad jag syftar på vinner en samlings CD med Finska minigolfens historia.

Propagandahockey

Ojoj. Cloetta Center, ca 25 st statister, och ca 25 st lirare. Linköping HC spelar ut Brynäs fullständigt.
Brynäs visar upp ett spel som kan liknas med pojklagshockey, finns inga linjer i spelet, inga positioner i försvarszonen. Absolut inget. LHC trycker ner Brynäs i zonen. Stressar hårt över hela banan. 4-0 efter 20 spelade minuter. Sperrle i Brynäs kassen fick absolut ingen hjälp alls. Vid 2-0 kassen står fyra Brynäs spelare i vågrätt linje 1,5 meter över tekningspunkterna. Och 2 LHC spelare tillåts stå framför Sperrle. Inte mycket och göra. Men det är underhållande hockey från Linköping att se på.

image19


"Vi är ett lag som aldrig ger upp"
Daniel Sperrle
- Ser ut som att dom gav upp efter 2 minuter om jag får säga mitt....

Lördagstext

Vaknade till en jävla missär imorses. Var lite partaj igår kväll här hemma. En rätt lugn tillställning ändå. Trevlig kväll med trevligt sällskap. Specielt jägermeistern och redbull, ställer alltid upp.
Rätt snabb städning för mej och Maria imorses, skura lite golv och dammsög.
Vart en dag hemma hos farsan, Hv71- Timrå på tvn. Inget vidare, men jag förstår hur det känns i Hv lägret. Leder serien med en 16-18 poäng. Svårt och tända till lite kanske? Sen har vi ju Davidsson, Thörna, Pettan, Louma och Pelle G borta. Men det är ingen fara, hellre vila nu när det är lite småskavanker än att slå upp skadan till något större för att bli borta under slutspelet. För det är då det gäller.

Nu är det dags för Hockey Night på Canal Plus, Linköping- Brynäs. Kan bli bra match.
Sen har jag fått lite nya planer för köket, ska se om jag kan komma över lite färg borta i lagret. För då ska vi måla om... kanske, kanske fixa en liten fondväg med något dekorativt även i vardagsrumet. Men mer om dom planerna senare.

Bästa sättet att få ett arbete att verka svårt är att skjuta upp det
Winston Churchill

Andreas Andersson

image18

Vart ska man börja?
Davidsson, Thörna och Petrasek borta i bortamatchen mot Linköping. Samt att Stefan Liv vilade, något att oroa sej för? Ja, eftersom att herr Lahti la en nivå som jag inte sett röken av på hela året. Äntligen börjar dom att blåsa så fort klubban är i midjan, men varför ska det vara så svårt att hålla det en hel säsong? Och varför ör det så svårt att hålla det hela matchen? Första perioden var en grym insatts av herr Lahti men sedan gick det utför.
Men vad gör det när Hv tar tre sköna pinnar i Linköping, med ett par tongivande spelare borta. För när Liven vilar så rycker Andersson in, och ta mej fan vad bra han gjorde det. Riktigt kul för honom, endast startat 5 matcher iår. Också får han ju näta till råga på allt. Jag bara njöt, och jag bara njöt hela dagen på jobbet idag... Myyyyssss.

Går en toppenfredag till mötes tror jag. Lite alkohol och kanske, kanske lite utgång på det också, vi får se vad det blir. Om vi inte fastnar för Kareoke. Eller ja, dom andra gör nog det. Jag får väl hitta på något annat. Jägermeister och redbull får bli mina vänner. Och det är ju inte fy skam. Ställer alltid upp. Så att man inte behöver dö av törst, det finns det andra som kan hålla på med.

Annars rullar livet på, jobbet går fint. Snart semester. Redan inne i vecka 7. Har ju massa roliga saker kvar av 2008, SM-Slutspel, Hockey VM, Fotbolls EM, Stanley Cup Slutspel, OS, Elitseriepremiär, NHL premiär, Allsvenskan premiär. 2008 kommer bli ett fint år.

"Alkohol har, trots många försök, aldrig botat någon förkylning - men det har aldrig någon läkare heller."
Winston Churchill

Hörs senare, HejHej

Tillbaka på slagfältet

Då var det dags efter 5 år att besöka gamla slagfältet igen. Dags att jobba lite på Stenhammarskolan. Det är ju för helvete till och med samma klassrum man hade i 8an och 9an... Trevligt, får massa flashbacks. Men det ser inte riktigt ut som det ska. Läraren vi hade under högstadiet ville måla om för ett tag sedan. Som tur var gick inte jag där då. Såg förjävligt ut.

Sanna Kallur, nytt rekord på 60 m häck igår. Skönt att radera ut den ryska slampans rekord. Hon är inte ens värd att nämnas i rekordsamanhang. Har man fuskat sej till framgångar är man inte mkt värd.

Hv71 - Linköping imorgon. Skönt att vardagen återvänder till det normala, med matcher varannan dag. Snart dags för slutspel. Hoppas att formen bara ökar och ökar. För då jävlar!


Vad ska man hitta på resten av kvällen då... NHL08 var ett lite tag sedan. Dags att damma av det kanske. Blev ruskigt sugen nu så det får bli så. Har ju gjort dagens aktiviteter, lagat mat och diskat. Jobbigt och bo hemma själv.

image16

Proteindrink och sprit...

Två inlägg på samma dag, damn! Nu är jag tillbaka.
Läste ett repotage om Johan Davidsson på Jnytt. Han har samma matproblem som jag, mackor. Fan vad tråkigt det är att göra mackor, även att äta. Så tort och tråkigt. Han kör en shake på 800 kalorier, bestående av mjölk, havregryn och banan. Så jag testade också. Fast med lite kiwi i också. Spännande.
Recept. 2,5 dl mjölk, 1 dl havregryn, 1 banan och 2 kiwi. Gott och nyttigt på samma gång.

Natte och Sofia tittade förbi en lite sväng, hemkommna från U-landet Danmark. Trevligt att få lite besök så här på söndagskvällen innan jobb. Dom hade med sej lite dricka. Seamans Shots (Fishman) samt Jägermeister. Fan vad trevligt vi ska ha på fredag, då Sofia begär Kareoke. Så Samuel du får en chans att briljera på något.

I skrivande stund har Detroit 1-1 mot Anaheim efter mål av Datsuyk, framspelad av Zetterberg. Då är livet i sin ordning.

image14
image15


Jag lever

Nu kör vi igen. Många har tjatat, och jag har kommit till rätta. Internet funkar igen efter flytten hemifrån så nu kan vi köra. Slänger upp lite bilder från hur det ser ut i lägenheten, så får ni se hur det ser ut. Kan vara bra, för på fredag är det ju inflyttningsfest. Trevligt, trevligt... Oh Alkohol, Oh Alkohol.
image3
image5
image6

image8
image9
image10
image11
image12
image13
Så det var första inlägget, nu vet vi hur det funkar. Jag skriver, du läser samt komenterar om det är något. Ska vi citera någon nu kanske? Ne. vi tar det nästa gång. Åter till Sverige - Finland. Pasi och Ledda har nätat... Tack Håve!

RSS 2.0