Tomten jag vill ha...



Vad ska man säga?

Hockey engagerar!


Torsdagskväll

Man kan väl säga att jag börjar tröttna på att gå hemma nu, ännu en dag till ända där jag inte fått mycket uträttat, eller jag diskade i morses och sen vag ju på bolaget, tog en pizza samt betalat räkningar. Så visst finns det lite att göra iaf...

Blev en liten hockeytorsdag hemma hos mej ikväll med besök från Samuel, Natte o Kalle trevligt. Alla såg med tillförsikt fram emot morgondagen och utgång. Men först är det J20 match, årets sista. Sen går vi på groggen innan vi kör igång med försäsongsträningen i april... Men nu är ju bara frågan vad ska jag göra nudå?

Sova kan jag inte, får väl sitta o tagga inför morgondagens besök på arbetsförmedlingen, ugh får ju rysningar o kalla kårar bara jag tänker på det.

NHL Premiere 2009, Globen Stockholm

Puh, det var lite jobbigt. Men nu har vi dom.
NHL Premiere 2009 Stockholm. Detroit Red Wings vs St Louis Blues.

Blev lite orolig en stund när dom placerade mej i kö på hemsidan, då satt jag o skakade, men med mitt tålamod o kyla löste det sej tillslut.

Så boysena packa väskan, förbered erat ståfräs, häll upp groggen. Stockholm 2009 har påbörjats.



Nu har man något att se framemot igen, bara ca 6 månader kvar nu!



Semlor

Har börjat ett nytt liv tror jag... går upp allt tidigare o tidigare, var på banken 10.15 idag, och jag sänkte medelåldern rejält där inne... Nu minglar jag inte bara runt på uteställen, ni kan även lägga till pensionärer på listan.

Annars är väl det bästa som hänt idag när jag var på Henrys för att köpa semlor. En liten kille 2-3 år sladdar in med Hv mössa. Fan vilken bra farsa han har.

Dagens mediahysteri. Prinsessan Viktoria ska förlova sej. Snälla, jag vill inte höra om det här. Brölloppet lär kosta en del, och det är väl våra pengar antar jag... ta mej i fan pinsamt. Vilken jävla tattarverksamhet det bedrivs här.

Nu börjar bitarna falla på plats. Natte, Kalle, Samuel har betalat och jag väntar på Jocke.. Imorrn 09.00 smäller det!

Svartjobb

Var iväg och gjorde ett svartjobb i förra veckan...
Kaklade ett badrum, och fick fria tyglar bara färgerna vit, svart, rött och blått var med.

Så jag tänkte att det är väl bara att köra på. Kom på en skön design.

Men konstigt nog blev inte paret som bodde där nöjda, förstår inte varför... alla färger var med och det var nytt och fräscht...



Hoppas att ni moralkärringar och dyligt kan ta detta med en nypa salt, finns ironi bakom inlägget!

Forts: Tattare

Tycker att det här passar sej bra med tanke på inlägget nedan.


Hörru du din tjocka jävla tattare!

Jag vet att jag sagt att jag inte skulle gå upp dit igen... men jag var tvungen
Pratar såklart om Arbetsförmedlingen.
Vilket jäkla ställe... där sitter det äkta White Trash och gnäller över att det tar sån tid, att det inte är rättvist att man ska behöva gå dit.

Men nu ni kära tattare. Hade ni förmått er att skaffa ett vanligt Svensson liv så hade ni sluppit att gå upp dit.
Men nu går ni på era bidrag, i ett par pissetofflor, gröna mjukisbyxor och en för stor vit t-shirt med kaffespil på. Ni har ingen som helst rätt att gnälla. Det är ni som satt er i den situationen.

Det kommer in överviktiga kärringar med brösten nere vid knäna, för bh.n är väl utsliten från 14 år tillbaka. Jag mådde riktigt illa där uppe idag.

Efter 40 minuters lidande får jag gå in.... hoppas för mej själv att det är en trevlig, go gubbe som jag får samtala med. Men så är icke fallet....

Snubblar in hos en moralkärring/klimateriekärring. Hon förmådde sej inte ens att resa sej upp och ta i hand o presentera sej...

Subban: Vad gör du här?
Jag: Jaaa, arbete?!
Subban: Jaha, då ska vi se här då.
Subban: Hur var namnet sa du?
Jag: Fredrik Larsson, målare.
Subban: Ser här att du har jobbat som målare, och är arbetslös.

Då gick det upp för mej, fan jag är ju på arbetsförmedlingen!

Jag blir så less på det här landet, jag säger som jag brukar... Det bedrivs en jävla tattarverksamhet i det här landet just nu! Och allt är Mijailo Mijailović's fel. För er som glömt. Den lilla tattaren som mördade Anna Lind 2003, hade hon vart i livet just nu hade vi haft en skaplig Stadsminister... Men Fredrik Reinfelt gör det ganska bra ändå... för dom som har 50 papp i månaden, efter skatt!!!!




Hockey?!

Ni som tycker att jag har ett hem inspirerat på hockey, kanske får en liten tankeställare just nu =)





Killen fullständigt skiter hockey!

Häng med in i köket

Arbetslösheten tär på mej, klättrar på väggarna. Tur att det finns hockey på teven.
Stälde mej i veckan och fixade till köket och nu blev jag riktigt nöjd. Lite fräschare, skall även försöka hitta något nytt billigt svart golv man kan lägga in och ta bort vid flytt...

Jensa var här med en liten pressent till mej, han har ju vart i Staterna och kollat på NHL... och måste säga att jag är imponerad över Jensas jobb till mej.

Annars börjar pulsen stiga lite lägg när man sätter sej vid datorn, på onsdag 09.00 gäller det. Då är det vässade fingrar, nyklipta naglar, pengar på kontot. NHL biljetterna till Globen är bara några klick och timmar bort.






Mäktigaste tavlan i den här lägenheten!


Försäkringskassan nästa!




HC Lidköping tar nya tag

HC Lidköping drar sej ur div 2 kvalet, och härmed börjar vi om i trean nästa år. Ett mycket vettigt beslut!



Guldet ska stanna i Jönköping

Fem omgångar kvar av årets elitserie. Torsdag den 5 mars kör vi igång slutspelssoffan hemma hos mej. Flaggan hängs upp och man går in i sin egna värld.
Söndag den 12 april står man förhoppningsvis som Svensk mästare för andra året i rad.


Frölunda, Luleå, Brynäs, Färjestad samt Rögle ser ut som ett tämligen "enkelt" avslut på serien. Då det skiljer två poäng upp till Färjestad så är seriesegern absolut i sikte.

Säger det redan nu. Hv71 möter Färjestad i finalen. Så kanske kan man få en repris från förra året att åka på bortamatch och spela hem guldet. Karlstad är ju fint...
Tror faktiskt att Frölunda på något sätt lyckas krångla bort sej från slutspelet... senaste torsken mot FBK 8-1 tog hårt på Göteborgarna, eller kan man kalla dom Göteborgare? Inte många som är från 031 området där inte, men vill dom ha det så så skiter jag i det!

Annars då? Vart på målerikurs lite fackligt i Mullsjö. En givande 5 dagars vistelse med mycket pilsner och lite sömn. Men ack så trevligt. Inte konstigt med tanke på förutsättningarna, bastu, badtunna, PP' målare, bardisk... inte konstigt att det går åt helvete då. Fitta, Bärs o  PP's tömmer baren!

Fortfarande arbetslös, klättrar snart ihjäl mej här hemma. Ska mycket till att jag inte ställer mej och målar om i lägenheten snart, är ju för fan pinsamt. Tur att man har hockeyn. Kvalet med alaget är på ingång om vi nu ställer upp i kvalet. Känns ganska meninglös att göra det om ni frågar mej. Men jag är väl inte rätt person att bestämma.

Något mer för idag? Njee vi signar ut! Slut.


Guldet ska stanna i Jönköping

Bengt - Åke vs Zlatan

Arbetslös var det ja...

"Jag tittade på nyheterna i går klockan 22.00. Sporten, Zlatan gjorde ett mål, det var det viktigaste av alltihop. Det var det enda som sades. Inte ett ord om att vi hade vunnit och hade final mot finländarna, inte ett ord. Reportern förklarar att han gjorde ett reportage som var med i 19.15-sändningen som avslutades med att det var final mot Finland på söndagen. – Ja, precis. 22-nyheterna i går, inte ett ord. Det är bedrövligt måste jag säga. Det tycker jag faktiskt är riktigt dåligt, svarar Gustafsson. "

Någon mer än jag som börjar tröttna på att Zlatan tar för stor plats? Han får tacka nej till landslag och sånt. Men får Sundin, Alfredsson, Modin, Lundqvist, Sedin bröderna det? Nej... då är det landsföräderi, svikare och pengakåta hockeyspelare som målas upp. Medans Zlatan och dom andra fjollorna kan göra som dom vill. Men men, fotboll är väl det viktigaste vi har i det här landet.

Bengt Åke, stå på dej! Medans du vinner OS Guld så står Zlatan och vevar med armarna för att han inte fick bollen på fötterna, för springa utan boll eller springa o möta boll kan han ju uppenbarligen inte. Trotts att han sägs vara en fantastiskt fotbollspelare?!


Ett ödelagt Stalingrad med en fiskmås i skyn

Dygnsrytmen är inte vad den har varit...
7-16, har bytts ut till 13.00 - 02.30... det är på kvällstid man är mest aktiv nu, måste fan komma igång med normala tider snart... får ju hybris här.

Derbyt kommer närmare, är ruskigt sugen på att sätta dit Skara på onsdag, skulle betyda mycket inför kvalet som stundar.

Nästa år skulle kunna bli ett riktigt bra år för HCL, om man vågar spela på oss som lirar nu, och kanske krydda med ett par "top noch" spelare. Men nu har vi ju annat folk vid rodret, lite mer hockeybildade, och det går ju inte att nå Elitserien på 5 säsonger, det har vi ju märkt... Hoppas alla inblandade har lärt sej något av allt som hänt i år.
För kom inte och säg att vi som spelar för tillfället saknar hjärta och stake!

Annars, jaa... Elitserien drar igång imorrn igen. Fast Håve lirar mot Timrå på torsdag och Skellefteå på lördag, i mina ögon en liten mjukstart. Men det får väl tiden utvisa.

Sitter och planerar nästa tatuering, kommer nog gå i hockey tema...
Har på känn att det kan bli två innan sommaren, men det handlar ju om pengar också. Mot Mickes!


Caroline af Ugglas har inga ben!

Livet rullar på som vanligt, arbetslös. Men nu har man något att göra iaf. Lira hockey. Viserligen torskar vi en del, men men. Så är det. Ny torsk mot HF Linköping med 19-1 idag, men vafan. På onsdag är det Derby mot Skara... för min del blir det först kurs i Mullsjö för att sedan sätta sej i bilen och åka till Skara, och sedan tillbaka till Mullsjö, kursen håller ju på onsdag - fredag.

Melodifestivalen igår, beskådades med Maria, Jocke o Sofia. Jag trodde faktiskt inte att det gick att göra det sämmre än förra året. Men det gick tamej i fan. Men vill Svenska folket få se en påtänd Caroline af Uggla i final så får det stå för dom. Men jag tillhör inte den skaran. Vem fan vill se en neddrogad white-trash dam i gumistövlar och något jävla vitt nattlinne?!

Själv föredrar jag ju hellre det här, men moralkärringarna har nu sagt sitt och det får vi väl leva med. Jag tänker iaf inte lägga någon större energi på det. Finns ju lite "bättre" saker att följa framåt vårkanten, typ SM-Slutspel, Stanley Cup... och icke att förglömma den så upphausade fotbolls-allsvenskan.




Henrik Larsson har bestämt sej för fotbollen, kul. Men nästa höst kanske vi ska prova på Curling eller något annat?
Du var iaf en proffesionel fotbollsspelare, men nu är du en amatör i mina ögon!

Viktor Tichonov

Imorrn åker man iväg och coachar Alaget igen, förra matchen slutade med torsk... får se ifall man kan få med sej några poäng hem. Vore trevlig, bryta en förlustsvit. Men blir tufft, 24 mil enkel resa till Vimmerby.... Kommer vara bra trött, men så är det. Får ju se lite av Jönköping iaf, och det är ju aldrig fel.

Annars då, handlade mat och diskade idag. En liten kraftansträngning från min sida. Men soffan tar mycket tid så här i lågkonjukturen...


Får nog bli Arméstället imorrn...


Tre inlägg på tre dagar, fan. Jag är här för att stanna

En dosa rapé och en soffa...

Här sitter man i sin IKEA sova, helt slutkörd i skallen, blev inte mycket sömn inatt. Ingen alls för att vara exat.
Här satt vi 5 utbölingar och kollade på en sport som man fick gissa till sej reglerna, men trevlig var det.. Super Bowl pratar jag såklart om...

Dagen har gått i trög takt, Maria försökte få liv i mej, men det gick inget vidare, soffan har haft stadigt besök av mej idag. Men är man arbetslös så är man.

Annars då... Kalle har ännu ett nytt smeknamn, sedan tidigare finns Boarding-Kalle, nu kan vi lägga till Hollywood också, långa historier. Orkar inte dra dom nu.

Magnus Kahnberg, Erik Andersson, Johan Andersson, Johan Åkerman sägs vara påväg till Håve inför nästa säsong. Kan onekligen bli en trevlig trupp nästa år...

AMS, PMS och lite bröst...

En månad och två veckor har gått, och jag tänker ju inte redovisa vad jag gjort under den tiden. Men för det mesta gått arbetslös, ja det gör jag fortfarande.
Så har tänkt till lite, jag börjar skriva här igen så får vi se vart det slutar... siktar på stjärnor på is framåt hösten. Eller kanske ett annat av TV4 allas pissprogram.

Inatt vankas Superbowl hemma hos mej, en trevlig tillställning då Jänkarna får sjunga nationalsången och vissa annan propaganda för landet, men jag när jag hör ordet Superbowl tänker jag bara på en sak... B R Ö S T !

Tänker inte propagera för mej så värst mycket just nu, men vem vet kanske kommer någon slags kampanj framåt vårkanten... en sak skall dock sägas jag har 1364 kronor i min spritkassa. Vill ni bidraga så är det bara att säga till.

Skål!


RSS 2.0