Gårdagen

Hur ska man sammanfatta gårdagen bäst? Börjar med lite hockey och alkohol är hemma. Trevlig tillställning. Förutom att det var en man med namn Samuel Marklund som lyckas täcka hela golvet med jordnötter. Annars lungt och sansat.
Efter hockeyn beger vi oss till bowlingbaren, fast jag och Edwin sticker till Stadt direkt. Det blev en kaosartat start på stadt. Den inte alltid så smarta Edwin kastar en glasflaska mot en kille, och Edde blir ju polisanmäld och den skiten, så jag och Flöjten får ju stå ute och frysa och prata med poliser och sån skit. Lyckad kväll där Edwin =)

I mitt tycke en trevlig kväll... synd bara att Hv torskade, men det har jag och min jobbarkompis gått igenom på vägen hem från Stadt så vi snackar inget om det. Inte mer än att det är ny match imorrn. I Jönköping då jävlar.
En matchserie som kommer gå till 7 matcher garanterat. Hoppas Hv är starkare än Timrå, och det är vi med!

Hata Timrå del 2

En föredetting innom Tennis världen går ut och påstår att Björn Melin och David Petrasek varit ute på krogen på påskafton i Malmö, men sen ändrade han sej till skärtorstagen. Varför i helvete skulle dom åka ner till Malmö när dom ska upp till Timrå dagen efter? Obegripligt för mej. Vilken jävla pajas. Dagens idiot är Janne Gunnarsson.




Marcus Vinnerborg dömer ikväll, mysigt. Seriens bästa domare. Kommer bli bättre än i onsdags.




Upp till Timrå ikväll igen då. Hoppas på ett hetare Hv än i måndags, och det kommer ske. Matchen i måndags var en engångsföretelse. Seger är det enda som räknas så avgör vi på måndag.
19.30 då jävlar smäller det. Hata TIMRÅ!


Sprithyllan

Yes! Sprithyllan gör en oväntad comeback. Nu ännu svartare, ännu tuffare, ännu starkare och ännu fullare!


image72


image73

Vi hatar Timrå!


Satan vad skönt att trycka dit fantastiska Timrå som Johan Davidsson beskrev dom. Vi äger matchen fullständigt i två perioder för att sedan trycka oss tillbaka lite mer medans Timrå flyttar fram spelet. Men den första perioden Hv gör är den bästa jag sett under säsongen. Helt makalöst vilket anfallspel. Och det var inte bara första och andra linan som briljerade. Även tredje och fjärde går in och fullständigt kör över Timrå.
Och Stefan Liv ser som jag sagt tidigare hur stabil och fokuserad ut som helst i kassen.
Men nu är det ny match imorgon. Full fart framåt så tar vi en seger på deras hemmaplan!

Jönköping våran stad, Håve Blå vårat lag. Vi ska kämpa för vår seger, kämpa på. Håve Blå

Just det, Ulf Rönnmark är i mitt tycke en av seriens bästa domare, men igår vete fan vad han höll på med. Han var lika feg som en liten 5 åring som ska till dagis första gången. Vågade inte ta några beslut, och var det något så blev det dubbelutvisningar. Sånt håller inte i ett slutspel. Du ska ju för fan ha mest stake av alla på planen.

Ge mej Vinnerborg imorgon, TACK!

image71

Njaa... finns mer att önska

Timrå avgör matchen under sista 10 i första perioden med 3 mål. Hv jobbar sej in, har häng och bud på 3-3 men tyvärr så tar vi ju en onödig utvisning. Inte mycket att göra åt. David Fredriksson får ta på sej det målet. Annars var han kanonbra. Hur kul som helst att se att han går in och smäller på direkt.
Det finns mycket att önska inför onsdagens match i våran borg. Davidsson träder verkligen fram i andra perioden som en kapten ska göra. Två målgivande pass till Jukka och Åkerman, tyvärr så kom vi inte närmre än så.

Marcus Vinnerborg då? Hoppas verkligen att han dömmer hela den här matchserien. Vilken kontroll han har, tänk om alla svenska domare kunde vara som han. 5 +

Nu glömer vi det här. Som tur är så är det match på onsdag, tack för att det är slutspel!

Krossa!

F Y R A timmar kvar.
Nu kör vi över Timrå!


image70

Tio minuter av rysningar


Semifinal 1:7

Då var det äntligen dags, efter att bara ha gått och väntat i en vecka på att dra igång så är dagen äntligen här.
Vi ska spela semifinal ett ikväll och vi möter Timrå. Ett Timrå som slagit ut Modo med 4-1 i matcher. Timrå har gjort det bra, men jag kan inte säga att jag blev imponerad av Modo, dom kom inte alls upp i samma standard som man har liggandes. Hv71 kommer inte få en lätt resa till finalen, men man kommer greja det. Tror stenhårt på en seger ikväll, så varför inte att vi vinner med 5-2. Vi sätter våran prägel på matchserien direkt. Vi ska styra det här, vi ska äga det här, vi ska ha R E V A N S C H ! ! !

Jag vill se...
*** ... att Jukka smäller in 2 mål i powerplay
*** ... att Åkerman och Louma spelar stabilt på backplats i powerplay och inte blir för kalla på blå
*** ... att Stefan Liv fortsätter imponera i kassen
*** ... att Ledin fortsätter visa upp en ny sida av sej själv
*** ... att Jämtin går in och är så där jävla jobbig att möta
*** ... att vi kanske kan göra lite mål 5-5 också
*** ... att domare Marcus Vinnerborg är så där fantastiskt bra som bara han kan vara
*** ... ATT VI FULLSTÄNDIGT PISSAR PÅ TIMRÅ IK!

19.00 NU KÖR VI!

***
Dagens bomben ser ut som följande
Färjestad 2,3,4
Linköping 3,4,5
-----
Timrå 2,3,4
Hv71 3,4,5

***

Linköping tar en seger mot Färjestad, anser att FBK har problem med målvaktssidan, därför vinner Linköping idag.

image69

Zetterberg och Lärking

I dagarna fick jag min Detroit tröja som jag köpt på Ebay.com, sytt 40 Zetterberg på den också, jävlar vilken kvalité dom har på souvernirerna i staterna, allt sytt. Ingen jävla tryck och kass kvalité på tyget heller som det är på dom Svenska souvernirerna alltså.

Sen bestämde jag mej för att hylla våran kära idiot Christer Lärking lite specielt också. T-shirten är fixad på http://www.attitude.se/

image66


image67


image68

Vilken torsdag

Var en lugn dag på jobbet kan man säga. Fram tills att brandlarmet gick inne på Rådhuset vid 14.00, räddningstjänsten kom och där stod vi och fattade inget. Brandlarmet skulle vara avstängt, vi stod och slipade väggar och snickarna slipade golvet, rökigt och dammigt, inte konstigt att det blev kaos. Var rätt kul att komma ut ur Rådhuset och se att människor bara stod och kollade, "brinner rådhuset igen?"
Sen vid 15.00 gick snickarna hem för dagen, då öppnade vi lite pilsner i the Råadhouse, trevlig avslutning på dagen.

Sen kommer vi ju till det som hela Sverige skrattar åt. Nämligen GÖTEBORG. Hur fan kan man vara så dum att man kastar in en spritflaska på planen när ditt lag får en utvisning med sej och har hämtat  upp ett 4-2 underläge? Skandal var ordet.
Och sen dom där pajasarna i sekretariatet som inte får matchklockan att funka i slutet, det är tamej i fan en stor fet jävla praktskandal. Gör om gör rätt, hela Sverige skrattar åt er Göteborg. Till och med Malmö!

Ett oorganiserat frispel på gång

Höll på att få ett frispel på Hjertbergs idag.
Kom på att jag behövde ha lite mat tills imorgon på jobbet. Så sprang in och köpte två piroger. I och med att det är påsk och såna evenemang nu till helgen var det ju lite kö.
Nu kommer vi till det jag fick frispel på.
Hamnade bakom två par, ett äldre och ett yngre med fulla vagnar och lite till. Där står jag med mina små piroger.
Tänkte, här kan jag ju inte stå och vänta i en kvart. Så jag frågar snällt och artigt det äldre paret (70 plus) om jag får gå före med mina piroger. Dom bara snäste åt mej "Nej, det går inte". Då började det koka inombord och ett oorganiserat frispel var nära att slå till. Så får jag ögonkontat med det yngre paret (30 års åldern) och killen säger där, "Men du får gå före oss". Så skönt, sökte genast ögonkontakt med den gamla subban och gav henne en blink.

Jag hatar er! Ni är ju för fan pensionärer. Ni har ju från 08.00 till 15.00 på er att handla medans vi yngre förmågor är och jobbar och bär fram Sverige. Men det ni har gjort för vårat samhälle på 30-40 talet är säkert jättebra =)

Delmål ett avklarat

Första hindret avklarat. Efter fem matcher mot Skellefteå och 18-4 i målskillnad så var det inget snack om saken. Sega i starten, men nu har flera spelare vaknat och Jukka Voutilainen gjort tre mål på dom två senaste. Stefan Liv är i hysterisk form, en räddningsprocent på 97.20 och en Goal Against Avarage på 0.80 per match, alltså instläppta mål per match för er som inte har koll. Igår tangerade han även Jarmo Myllys rekord i antal nollor, 36 stycken. Och i semifinalerna går han förbi.

Efter Thomas Larssons utspel inför första matchen var Hv71 helt paralyserade på denna lille mannen. Därför en förlust. Man fokuserade på fel sak. Istället för att spela hockey åkte man runt och slängde käft med en liten 20 åring som inte har utträttat så mycket mer än ett JVM. I resten av matcherna skippade man det onödiga tjafset och spelade hockey, då hängde inte Skellefteå med längre.

Nu väntar Frölunda eller Timrå. Jag är inställd på Timrå. Kommer bli tufft, Timrå som slagit ut regerande mästarna. Timrå har gjort det bra. Men en sak ska vi inte glömma bort. Modo kom inte alls upp på samma sätt som man sett dom tidigare. Vi ska inte på något sätt gömma Timrås insatts mot Modo. Jag tror att Hv71 kommer åka på stenhårda matcher mot Timrå, men tyvärr för Timrå så kommer laget få betala för dom senaste två årens semifinalförluster.

Färjestad avgör imorgon i Borgen, 3-1 till Karlstadgänget, vad säger du om det Jensa? Låter väl helt okej i dina öron?

Ikväll drar kvalserien igång, Leksand och Västerås går upp. Kom ihåg vart ni läste att Västerås går upp ;)

image65

Jukka vad skönt!

Thomas Larsson del 6

image64

Sprang in på www.nbstifo.se och hittar den här underbara bilden.

Han har inte uträttat mycket i detta slutspel, och han som inte gav ett ruttet lingon för Jämtin, men frågan är vem som egentligen är ett ruttet lingon.

Nu avgör vi!

Slutspelet rullar vidare! Men saknar slutspelsvädret, lite skönt vårväder med lite gröna träd och grejjer. Men det finns ju inte nu. Nu får man ju dra på sej jobbjackan, model vinter, Hv halsduk och mössa är på. Iof så är det mössa ända till juni iår. Men nog om det, vi ska spela mot Skellefteå idag, sista matchen. Vore skönt för gubbarna att slippa sätta sej på flyget imorgon för en sjätte match. Tror att vi fixar det med 5-0 ikväll.

Vill se följande:
*** ... Jukka smäller in två till
*** ... Liv fortsätter imponera i kassen
*** ... Dommare Sjöberg ha samma fina nivå som igår
*** ... Lite mer tempo
*** ... En gråtfärdig Mikael Renberg
*** ... Vore inte fel att se lite av Thomas Larsson, så man kan bilda sej en uppfattning vem denne man är



Vill tillbaka till denna tid, så varför inte uppleva den i mitten av april?

Jukka vad skönt!

ÄNTLIGEN! Så skönt för Jukka Voutilainen att göra mål igen. Gått ett tag sedan sist han nätade men nu släppte det med två mål i power play. Stefan Liv fortsätter att briljera i kassen, slutspelets första nolla för Liv, och absolut inte den sista.
Drygt 21 timmar kvar till nästa match nu, tar vi seger nr 4

***
Färjestad slår Frölunda hemma med 4-2, skönt säger jag. Frölunda visar upp varanandags hockey fortfarande.

***
Modo tog en viktig seger, och tror att man tar en seger imorgon. Känns som att Timrå inte kan ladda om på den korta tid.

***
Linköping spelar bort Djurgården imorgon, 4-1 till Östgötarna idag.



Ajfan. Blev ingen egopics nu heller. Nu blir jag ingen stor bloggare.

Jaha, nu fattar jag

Blev inspirerad av http://bloggkommentatorerna.blogg.se/ inlägg av min Lidköpings kollega Stina Lee.
Hon kommer med lite värdefulla bloggtips till er alla små flickor som vill lyckas som bloggare och starta aktiebolag och vara med i tv program som bara är dynga, typ sitta och snacka mode i Debatt eller ställa upp i Finska TV4, Blondibella... kommer du verkligen lyckas där? För du kan ju inte förstå något. Men knäpp upp några knappar på blusen, puta lite med läpparna och tryck ut rumpan lite. "Perkele!"

"För det första måste man uppdatera ständigt, publicera många bilder, en STOR fördel är att man ser bra ut (tyvärr!). Tråkigt nog tror jag det är svårt att bli stor och känd om man enligt andra är "ful" på alla bilder man lägger ut osv såvida man inte driver en humorblogg eller något. (och neej jag påstår verkligen inte att jag är snygg för det tycker jag inte!! Men tydligen så gör många av er det)."

Ja, nu ska jag bara slänga upp Ego pics, ska ta en 50 tal varje dag och välja ut dom jag ser snyggast ut på. Kanske puta lite med läpparna och trycka upp brösten med...

Skulle inte tro att jag gör det, den dagen. Får Jocke, Natte, Samuel och Kalle personligen ta mej till Argentina och ställa upp mej mot en vägg och pissa på mej!


Till alla er

Tack till alla er med vett innanför pannbenet som står bakom mej i mina åsikter om bloggarnas b-kändisar. Hoppas att få ge dom en ny känga ikväll, men nu ska jag iväg och träna U10. Så vi hörs senare =)

Hejja, hejja, hejja Håve. Håve Blå är dom bästa, Hejja, Hejja, Hejja Håve!

Hv71 94-95!

Tänkte att jag springer in en snabbis på sportauktion.se för att se om det kanske finns något av värde att köpa.
Och tro fan att det fanns det. Som jag letat, har till och med haft en i min ägo, i två dagar. Sedan förlorade jag auktionen. Men nu finns det en ny chans

Men 2500 spänn är mycket pengar just nu, men jag vill ju så gärna ha den.

Någon som vet när skatteåterbäringen kommer?

image63
I mitt tycke Elitseriens snyggaste tröja någonsin!

Kanske kan köra en insamling, alla bidrag räknas. Stora som små. Och överskrider vi 2500 går resten till min spritkassa som för närvarande innehåller 19 kronor. Så vill ni bidra till att göra mej lycklig. Släng iväg ett mail så löser vi det. [email protected]

Godnatt

Bloggen ger mej makt?

Fick upp den toppenskrivande Sofie Fharmans "Sofies mode", fy fan vilken jävla blaska!
Stod en intressant intervju med Blondinbella där. Reagerade lite på det sista hon sa.

Varje månad lägger hon 10 000 kronor på shopping och levnadsvanorna är dyra.

- Jag har synts mer och fått lite mer makt, säger Isabella Löwengrip.

Vad har du fått för makt? Du riktar dej till målgruppen 10-14 år. Är det positiv makt att du får småflickor att känna sej tjocka, med hjälpa av dina eco pics? Är det positiv makt att få småflickor till att bära stringtrosor och smika sej jävel? Att spendera veckopengarna på onödiga accecoarer, kläder och annat krimskrams.

Sen sitter alla "dom stora bloggerskorna" och skryter om att dom tjänar så jävla mycket pengar, men ingen vill utge vad dom tjänar. Nämn det då för fan inte. Har du sagt A så bör du säga B!

Fast nu läste jag nog det mest patetiska jag läst i hela mitt liv. Den underbara (patetiska) flickan på sigrids.se har ett glasklart svar på frågan varför hon bloggar.
"För att det är så himla kul, jag älskar mode! Det känns lite rättvist att jag får pengar, jag lägger ner så mycket tid på den."

(Då ska vi veta att hon lägger ner 1-2 timmar på bloggen! Det är ju ofantligt mycket tid! Helvete, passa dej så att du inte går in i väggen.)

Ärligttalat så vet jag inte om jag ska skratta eller gråta?!
Det är så rättvist att du får unga flickor att känna sej misslyckade med sina kroppar, med sitt utseende. För alla vill vara som er! Få gratisprylar hemskickade, vara med i tvprogram som Nyhetsmorgon och Debat. Och få mingla med Sofie Fharman och Ebba Won Sydov, det är ju megastjärnor vi snackar om.
Men vad fan har dom utträttat för Sverige? Inte ett jävla smack!

Här är länken, njut så länge det varar. Roligare än så här blir det inte.
http://www.aftonbladet.se/sofismode/article2062963.ab


Äntligen

Måste bara tipsa om den här bloggen, där är vi alla enade mot dom små patetiska modebloggarna som tror att dom tar över kändissverige med hjälp av modetips till unga läsare i åldrarna 10-14 år.
TACK!
http://bloggkommentatorerna.blogg.se/


Vi står alla enade hoppas jag!

Jocke du är väl på min sida ;)

Magnus Wernblom

Visst han är en fantastisk hockeyspelare. Vad har han gjort 27 mål eller?
Men ibland ballar han ur och gör saker man inte vill se på en hockeyplan. 2004 överföll han brutalt Hv71s Andreas Jämtin, och igår var det Timrås Johan Andersson som fick smaka på Wernbloms klubba.
Jag min åsikt klar, stäng av idioten resten av slutspelet, vad tycker ni?

2004 fick han sex matchers avstägning. Diciplinkomiten brukar ju hänvisa till att det har hänt förr när dom får hårdare straff, Lance Ward och Markkus Kännkänpare är två exempel iår.

Bedöm själva.

Jag unnar er verkligen det...

Tillbaka till dom små söta bloggerskorna som tror att dom tar över hela Sveriges kändiselit inom 3 månader.
Så skönt när man inte har något att göra, är lite rastlös, har tråkigt. Då kan man bara plocka upp dom små söta flickorna från Stockholm som tror att dom är något. Bara för att dom sitter och bloggar 24/7. Har 40.000 unika besökare per dygn.
Dom sitter där vid sin dator och skryter om att dom håvar in pengar. Handlar dyrt och går på lyxiga resturanger och fina mingelfester med Christer Sjögren och Sofie Fharman (Vilka då?)

Handlar dyrt för pengar man drar in på att nämna att man änvänder en rosa blus från Gina Tricot, att man köpte en ansiktsmask på Kicks för 399 kronor. Eller att man spenderade en heldag på NK.

"Förutom att jag är med i Göteborgposten idag så hittade jag mig själv idag i aftonbladet. Sjukt att det har blivit krångligt att hålla reda på alla ställen som man syns."
Kan jag inte få din autograf. Fy fan du har vart med i tidningen alltså. Helvete, du är ju värsta skitbal juh! Askcool!
Så tänker nog flickorna i åldrarna 10-14 som läser din blogg.

"Frågorna var ju typ som dom brukar;
image1576 
Hur många läsare har jag?
image1576 Hur mycket tjänar jag på bloggen?
image1576 Hur mycket tid spenderar jag på bloggen?
image1576 Vad skriver jag om..?


Dom här frågorna får jag också väldigt mycket här i bloggen, har ju sagt att jag tex inte svarar på hur mycket jag tjänar men om ni är intresserade får ni kolla sen i aftonbladet för svaret finns där. ;)"
Nämde jag att jag var med i aftonbladet? Skärp dej nu förhelvete!! Jag vill inte höra mer.

Tycker så synd om dessa små tjejer i åldrarna 10-17 som inte förståt att man ska vara nöjd med den man är. Nu går man in på en "skitball" modeblogg och får se en 17 årig tjej som minglar runt med b-kändisar och dricker fina drinkar med drinkpinne och oliv. Du är ju för fan bara 17, får du ens vara på sånna ställen?

Vad tänker tjejerna som inte har uppnått den mogna åldern 18 plus än?
Tänk er att en 12 årig tjej som sitter vid datorn och kollar på modeblogganra och får se vilka stora bröst hon har. Bäst jag lägger i lite papper. Sånna små trosor vill jag också ha, bäst jag kollar igenom mammas garderob.
Å vad fint hon smiknar sej, då ska jag med se ut på nästa mellanstadiedisco som håller på mellan 18-21.

Tror ni att ni är ett gott föredömme för dom Svenska tjejerna?
Skulle inte tro det, ni är ju bara i vägen och tar plats.

Men tycker ni att det är så rogivande och spännande att sitta och blogga 24/7 så visst gör det. Men gör inte så stor sak av att ni tjänar lite pengar på att nämna namn som Gina Trickot, NK, Stureplan, HM och allt vad fan det heter. För ni har ingen framtid i det.

Kanske låter som jag är avundsjuk, men absolut inte. Jag sitter gott i min soffa, jobbar 7-16 trivs med det. Får ut 17000 i månaden, betalar hyra. Kommer hem och sätter på en trevlig hockeymatch. Lever ett bra liv helt enkelt .

Behöver inte tänka på att jag måste blogga om mitt liv varje minut, vad jag gjort på jobbet, eller hur jag klär mej. Vart jag köper kläderna.

Så om det finns någon ung tjej som läser det här. Skit i alla modebloggar. Spring ut och lek lite istället.

Som en klasskamrat sa till mej. "Man ska vara barn så länge man kan"

Gör en Thomas Larsson.
Antar att ni vet vilja jag syftar på när jag skriver dessa texter.

Jag ger inte ett ruttet lingon för människor som Kisse, Kenza eller Blondinbella!
Tack för mej

Hv7-1

Hade lite problem med att logga in igår så därför blev det ingen snack om Håve igår men nu kör vi.
Så skönt att trycka dit Norrläningarna med så stora sifror. Knäckte Hadelöv lite, inte minst Pelle G långskott från rödlinjen som smet in mellan benen. Nu har Hadelöv med sej det till Jönköping och så fort det kommer en långpuck kommer klacken att skandera.

*** Skönt att Jämtin gör mål istället för att lägga energi på Thomas "Vem fan är Thomas Larsson" Larsson
*** Stefan Liv ser ruskigt laddad och fokuserad ut
*** 7 olika målskyttar, starkt!
*** Skönt att Jukka får göra en poäng, nu bygger vi vidare på det
*** Två matchstraff för SAIK i slutet, pallar inte trycket
*** Nu borde väl Lärking ha gjort sitt i slutspelet
*** Kul för David Fredriksson att göra mål efter en lång tids skadefrånvaro



*** Timrå kommer bli slutspelets outsider, vilket spel dom visade upp mot Modo igår, skrämmande för oss övriga!
Skönt att se sån glädje från Kimmo Lotvonen efter 3-0 målet
Stäng av Magnus Wernbloom resten av slutspelet efter crosschekingen på halsen på Timrås Johan Andersson.

*** Djurgården knep sista halmstrået mot Linköping får man väl säga. Ser inte ljust ut för Stockholmarna, men man ska inte räkna bort dom. Tar man en seger nu på dubbelmötet i Linköping så utjämnar man hemma sen på torsdag. Anmärkningsvärt är ändå att man bara hade ett skott på mål i sista perioden, och då blev det mål. I tom kasse. Något att bygga vidare på? Tror inte det.

*** Frölunda känns verkligen ruskigt starka hemma i Borgen, men laget är varanandag. Så allt pekar på att det blir förlust på måndag. Färjestad är starkare hemma, och vilade igår några spelare när tiden rann iväg att säkerhetsskäl. Kommer bli en långdragen serie.

Tillsist, Edsbyn vinner SM-Guld, Perreli går till det stora musikspektaklet i Europa, Chippen briljerar mot Real. Men vem fan bryr sej? Det är slutspel!

Vem fan är Thomas Larsson?

image62

Fan va mysigt

Nu orkar dom inte längre dom små pissbögarna från Norr!

How Swede it is

Så här gör man reklam för ett lag.

Go Red Wings Go

image60

Slutspelsölen

Systembolaget idag på 11 fikat. Och vad hittar man om inte den givna ölen för slutspelet!
Hoppas den smakar bra bara. Men kan ju inte smaka annat än Guld från Småland!

image59

Jönköping, våran stad. Håve Blå vårat lag

Vi börjar med kvartsfinalerna.
Hv71 - Skellefteå, en otrolgit skön seger, men det finns ju så mycket mer att hämta i Hv71. Flera spelare behöver komma upp. Men tror att det var viktigt för Davidsson att få sätta en kasse såpass tidigt, och Thörnberg höjde sej flera snäpp. Nu fattas bara att Jukka inser allvaret. På backsidan såg Petrasek piggast ut, medans Åkerman och Louma bara stod och drälde med pucken på blå. Lite väl kyliga ibland. En annan som ser otroligt fokuserad ut är Stefan Liv, suger åt sej varje puck. Kommer bli guld värd.
Vi lyckas vinna, och det ska man väl tacka gud för. För inte spelade vi någon vidare hockey, men ändå. Det syns att det finns där. Måste bara våga lite mer.

Timrå slår Modo, Fy fan vad gott! Lite överaskande dock att Timrå har 2-0 i matcher, hade mer trott på 1-1 efter gårdagen.
LHC tuffar på mot semi, Djurgården får det otroligt jobbigt nu. 4-0 i matcher på gång?
Färjestad slår Frölunda hemma. Jönsson vaknar, Färjestad blir att räkna med i slutspelet. Bye, Bye Frölunda.



Också lite domare. Fy fan vad jag hatar Christer Lärking. Vilken jävla pajas. Han visste inte vad han höll på med. Som tur var så var han lika kass åt båda hållen. Missar ett solkart självmål till Hv71s favör under avvaktande utvisning för hemmalaget. Han hittar en interference på Hrdina som bara stod still på isen medans Skellefteå spelaren åker in i honom. Ja, det var ett organiserat kaos på plan. Men det var kul.
Han har ett uppdrag, och det misslyckades han med. SOLNA TATTARE!



Återkommer till Martin Thörnberg. Han fullständigt går och och sänker Jyri Martinen, Heads Up Martinen. Och jag förstår inte varför Perra Johnsson blev så jävla förbannad. Det var årets renaste, shystaste, snällaste och hårdaste tackling. Hejdå Martinen. Nu blir AIKs powerplay ännu sämmre!



Också lite om min och Samuels tripp till Jönköping.
Rullar iväg från Lidköping runt 16.00, framme ca 1.30 senare. En sväng in på Biltema först, för att sedan slå till med ett besök på IKEA. En matta, två hyllor samt två ramar blev dagens inköp. Sedan ville ju mr spendera pengarna gå in på Stadium för att kolla på en longboard, och visst fan köpte han en. Men vad han ångrade sej sedan. Samtidigt som han var nöjd med köpet. Så ska det kännas när man handlar Broder.

Framåt Blåa, Marsch!

Nu skall vi se HV blå
Knäcka bryta banka och slå

Spela skjortan av den skit
som har vågat komma hit

Vi är HV:s bästa stöd
Vi ger kraft och vi ger glöd

Vi är Sveriges bästa fans
Eran klack har ingen chans

Eld i brallan - stål i blick
Vi ger vårat lag en kick

Hem till mamma o få bröst
Här hos oss finns ingen tröst

Ni får stå med skam o skuld
I år tar HV SM-guld.


Framåt Blåa, Marsch!

image58


Slutspel 2:7

Eftersom att jag och Samuel drar iväg till Jönköping imorgon så snackar vi upp lite nu.

Hv71 - Skellefteå.
Ett helt annat Hv71 kommer till start imorgon. Och det ska det vara också, hemmaplan. Tar tag i taktpinnen från första nedsläpp. Skellefteå kommer inte orka stå emot Hv71 i 60 minuter. Nu har man inte en fantastisk hemmapublik att få tändvätska av.
Det SKA bli Håve seger. Och 1-1 i matcher. Förhoppningsvis så kommer Johan, Thörna och Jukka igång med, det måste dom. Första linan måste gå i bräshen för dom andra.

Färjestad - Frölunda
Färjestad gör som Hv71, utnytjar att det är deras rink och tar tag i spelet från första nedsläpp. Garanterat otroligt revanschsugna och irriterade. Specielt med tanke på Mikael "Pissbögen" Holmqvist som sänker FBKs lagkapten från båset. Hoppas att han inte lirar mer i detta slutspel. Allt annat vore skandal. Färjestad seger att räkna med.

Modo - Timrå
Den här matchserien känns svårast att tippa. Men imorgon är Modo det starkaste laget, men det kommer bli jämt. Och blir inte förvånad om det avgörs först i slutet av tredje perioden .Men en ny suddenrysare ska man inte räkna bort. Även om jag ser att Modo är starkare uppe i Kempis, förlåt Swedbank.

Linköping - Djurgården
Otroligt viktig match för Djurgården, ska man gå vidare från den här matchserien måste man vinna den här matchen. 2-0 i underläge mot Linköping blir lite väl svårt. Men vem har sagt att det ska vara lätt i livet.
Det här är en match som garranterat kommer gå till sudden, där Bäcker avgör med ett jävla skitmål i en tajt situation framför kassen.

Så morgondagens långenkupong:
Hv71 - Skellefteå AIK  1
Färjestad - Frölunda  1
Modo - Timrå 1
Linköping - Djurgården X

Personer i allmänhet

Måste faktiskt få säga ett par rader om vissa människor på denna jord. Och det är dom där små jävla moralkärringarna som gör allt som man inte själv gör.
Jag menar t.ex
* Kör i 30 på 50-sträcka
* Parkerar bilen innan hon svänger
* Tjafsar om att rabaterbjudandet ska gälla fast det inte gör det på ICA
* Slänger upp rabathäftena precis när hon ska betala, så kassörskan får göra om allt
* Lägger händerna i dörrfoderna som är nymålade
* Går långsamt, nästan smyger fram
* Stannar i dörröppningar med barnvagnar och pratar med vänner på stan
* Kör runt i stora stadsjeapar medans mannen "jobbar över"

Blir så less på att det här. Var tvungen att vädra lite. Så känner ni er träffade, ring mej. Jag lånar gärna ut en bjälke och en snara.

Tankar dagen efter

Har smällt förlusten från igår och insett en sak.
Hv71 måste göra sej av med Ward tills imorgon. Skicka upp honom på läktaren eller vad fan som helst. Det går inte att gå in och köra en armbågstackling med 2.30 kvar av tredje perioden i en kvartsfinal.

Imorgon tror jag dock på ett helt annat Hv, och ett Skellefteå som kommer dra sej tillbaka mer än vad dom gjorde igår. Framför allt på grund av att dem spelar som bortalag.
Vill passa på att ge Skellefteå klacken ett stor creed. 40% av segern igår tillhör dom. Att man kunde hålla igång så länge som dom gjorde... i 60 minuter konstant.

Trashtalk är igång

"Jämtin ger jag inte ett ruttet lingon för och sämre back än Lance Ward får man leta efter, säger Tomas Larsson till Norran"

Efter detta lilla utspel ställer jag mej frågan. Vem är Tomas Larsson, visste inte att det fanns en spelare i Skellefteå som hette så. Måste ha en ganska anonym tillvaro.

Nu pissar vi på dom här jävla pissbögarna!



Fotnot: Oj vad mycket bloggande det kommer bli nu under slutspelet. Mycket hockey =)

Slutspel 1:7

Bärsen ligger på kylning, chipsen står på bordet, oddset kupongen är inlämndad och flaggan är hissad. Släpp pucken förhelvete!
Som Jensa skrev på sin blogg så träder man in i en ny värld nu under en månad nästan, slutspels hockey är inget och leka med. Man följer laget nästan löjligt mycket. Blir det torsk så är det inte lätt att handskas med mej dagen efteråt. Men blir det nu seger så kvittar det var som händer dagen efter. Alltid ett leende efter en seger i slutspelet.

Och nu är det dags för Skellefteå som spelar sitt första slutspel på 27 år, tyvärr för dom så varar det bara i 8 dagar, då det kommer att räcka med 4 raka. När Jukka & Co drar igång så får dom det svårt att hänga med. Vad gäller ikväll så visar Håves första lina vägen direkt och smäller in 4 av 5 mål. Tror på en Hv seger med 5-2

Och på torsdag drar jag och Samuel till Jönköping. Första resan detta slutspel för mej, men definitivt inte det sista. Planerar ju en sova över weekend i Jönköping då guldet spelas hem. Men det är ett senare bekymmer, nu är det Skellefteå som gäller.

Likt den sol som åter stiger, skall även vi resa oss i kampen om SM-Guldet
image57

Slutspelsklart

Hv71 - Skellefteå
Lotten fick avgöra enligt Kenta, skitsnack enligt mej. Man väljer slutspelets svagaste lag, 105 mil enkel resa upp till Skellefteå. Skellefteå är i sitt första slutspel på 27 år. Och absolut kommer dom inte kunna sätta emot Hv71 specielt hårt ser ingen anledning till oro. Hv71 är bättre överallt på banan. Stefan Liv lirar i sitt livs form. Enda orosmomentet i Skellefteå är förstalinan med Renberg-Söderberg-Öberg. Men tyvärr Skellefteå erat slutspel blir inte långvarigt.
4-0 i matcher till Hv71

Linköping - Djurgården
Känns ovist, här gynnas inte LHC av att ha hemmafavör då Djurgården presterat så jäkla bra på bortaplan, och har faktiskt lite på känn att det blir lite skräll här med Djurgården som segrare. Detta baserar jag på att Djurgården har en så otroligt duktig keeper i Daniel Larsson, bättre än Rastislav Stana. Tror att det är nu Bremberg och Hörnqvist kliver fram på allvar.
4-3 i matcher till Djurgården

Modo - Timrå
R E V A N S C H! Förra året slog Modo ut Timrå i kvarten efter 7 stenhårda matcher. Det här året tror jag att Timrå tar sej vidare. Man fått en otrolig tändvätska i form av att Modo väljer laget igen. Snacket kommer gå i omklädningsrumet "Killar, modo väljer oss igen".  Pärsinen och Hahl kommer träda fram ännu mer nu.
Känns som att dom äldre spelarna i Modo är mätta.
4-2 i matcher till Timrå

Färjestad - Frölunda
Snacket går om att ingen vill möta Frölunda? Vad är det för skitsnack, ser ingen anledning till oro. Laget har inget försvarsspel för fem öre. Ari Ahonen är upp och ner, och så fort Gistedt får stå så förlorar laget. Visst framåt kan dom skapa chanser och bita sej fast i zonen, men mycket mer än så kan inte Göteborgarna prestera iår. Färjestad däremot är starkare som lag och har ett bättre försvarsspel. Tror att det här kan bli lite av Heinos slutspel. Kommer tyvärr inte att räcka till SM-Guld men att slå ut Göteborgarna blir inga problem.
4-1 i matcher till Färjestad


En galen kväll

Ojoj. Nattabandyn gör vi om. Helt suveränt. Börjar med match mot Lidköpings Byggvaror kl 18.00, seger med 4-1. Ett mål och en assist från min klubba. Men sedan fick vi vänta till 19.45 innan nästa match, och då kom ju det som är A & O inom måleriyrket, Alkoholen. Sen gick det utför, efter ett par pilsner och lite jäger var det inte många som kunde åka normalt. Nog för att vissa var dåliga innan alkoholen, nu blev dom fan ännu sämre. Förlorade dom två sista matcherna, men första segern på 5 år. Det är något att bygga vidare på.

Blev allt lite utgång också, vi drog iväg till Stures Krog, efter ett tag där så tog jag, jimmy, abel och natte och stack över till Stadt, 22 års åldersgräns där. Jag och Natte hade glömt leget... Jimmy blir ju förbannad på vakten där bara för att inte vi får komma in. "Vad är det för jävla påhopp" står han och skriker åt vakten, så jag och Malte-Modul fick snällt vandra hem och lägga oss.

Men i övrigt en toppenkväll!

När Pelle P marscherar in, När Pelle P marcherar in på stadioooon då blir det jubel. När Pelle P marscherar in!

Tagga upp!

Vaknade 10.15 imorses, vet inte hur det blev så. Men Susanna Kallur sprang ju 10.25, kanske var det slumpen eller var jag inte trött längre? Svår fråga som jag inte tänker gå in på. Hon sprang hem försöksheatet på 7.87, och springer semin kl 18.10.
Men då kan jag inte närvara då är det dags för Nattabandyn, ska bli så jävla kul att få se vad vi går för. Har ju inte gått så bra för dom tidigare år.

21.00 Colorado - Dallas, försöka hinna hem till den matchen, sen har vi ju Detroit - Nashville 20.00 imorgon kväll, vilken toppenhelg!

Erik Ersberg

image56


Måste få säga ett par ord om förre Hv-keepern Erik Ersberg som tog mitt hjärta med storm förra året i Hv71. Första året hade han det lite tuffare. Stefan Liv fick ju allt förtroende, man vågade inte riktigt släppa fram Ersberg som man plockade från Västerås, men året därefter stack Liv till Staterna. Och Hv tog in en målvakt med namn Scott Langkow. Inget lyckat köp. Ersberg konkurerade ut Langkow ganska snabbt. Han kom in och tog hela Jönköping till sej och blev snabbt lika älskad som Stefan Liv och Johan Davidsson.

Inför den här säsongen kände han för att pröva sina vingar i NHL, och Los Angeles Kings organisation. Efter att ha tillbringat hela säsongen i farmalaget Manchester Monarchs är han nu uppkallad till Kings för resten av säsongen. Hitils har han lirat fyra matcher, gjort det bra. En räddningsprocent på 95,2 och en Goal Against Avarage på 1.68. Och inatt kom alltså första nollan i NHL, detta mot ett lag som Ottawa, totalt 40 räddningar.
Man kan ju inte annat än lyfta på hatten, för en kille som för tre år sedan var i en ganska anonym tillvaro i Västerås.

Skapa förutsättningar

Att vinna en stor titel, innebär att skapa sina egna förutsättningar. Kommer ihåg att det blev en jävla massa rabalder om att Bengt - Åke la sej i matchen mot Slovakien OS2006. So what? Han gjorde det han var tvungen att göra för att få en så enkel resa fram till finalen, och där vet vi alla hur dte slutade.

Modos tränare Harald Lückner vilade ett antal tongivande spelare förra året, och vad blev utgången av det? Ett SM-Guld till Övik, ja tack!
"- Självklart tar vi inte några sådana chanser utan det gäller för oss att i bästa fall ha alla spelare hundraprocentigt speldugliga när slutspelet börjar på tisdag"

"Vilka spelare som kommer att åka med på torsdagsmatchen bestäms efter matchvärmningen.
- Det ser bra ut i truppen, men vilka som åker med avgör vi innan avresan. Vi kommer att ta hänsyn till sjukdomar och skavanker som alltid, men kanske ännu mer nu när vi är klara inför slutspelet. Men det lag vi ställer upp med är det bästa vi har för dagen."

Kenta Johansson inför dagens "viktiga" möte med Skellefteå. Spelare som Johan Davidsson, Martin Thörnberg, Jukka Voutilainen, Jan Hrdina, Per Ledin, Björn Melin samt Johan Halvardsson stannar snällt hemma och tittar på Jeapordy och umgås med familjen.
Och det mina vänner är inte mer än rätt. Vad är det för jävla ideé att skicka med spelare som Johan, Martin och Thörna. Tre av lagets absolut viktigaste spelare till Skellefteå för att kanske åka på någon ojuste knätackling av Lee Goren eller vem fan som helst.

Kenta sparar vissa spelare till slutspelet, allt för att ha fräsha och pigga. Så till alla er Moralkärringar. Strunta i det, Hv71 och dom andra som har sina placeringar sparar spelare till slutspelet. Finns ingen anledning att chansa.

Föresten, 18. ERIKSSON, Lukas 28. HILLDING, Joakim 26. ÖNERUD, Simon. Vet någon vilka dessa tre pojkar är?
Ifall ni inte vet det, så är det Hv71s första kedja ikväll... Inte riktigt som 10, 39 och 76 =)

Det är ju sjukt!

Förstår inte hur stor den här mannen är!


Nu tar jag fram sågen

Blir så jävla less på det. Små flickor, säga att dom är runt 16-18 år, som tror att dom är Sveriges nästa superstjärna. Sitter vid datorn hela jävla dagarna och bloggar jävel!
Det är allt om foundations till antirynkkrämer. Bara en massa jävla skit.
Tror att dom är något gör dom ju också, wohoo.. jag har 20.000 unika besökare varje dag, här kommer jag Sverige!

Dom är ju inte ens värda att bli kallade B-kändisar. För att vara B-kändis måste du knulla i tv. Typ Big Brother. Stora "stjärnor" i ett par månader, sen vet ingen vem du är.

Men dessa bloggerskor tror ju att dom är större än självaste, jag vet inte vad?!

Läste lite nyss, och blev smått irriterad.
"Jag dör hellre tidigare (rynkorna kommer jag ej ha tack vare botox) än att leva ful blek. Jag ska rusa till solariet imorgon, thats it."
Ja, men förhelvete skärp dej nu unga kvinna. Vem fan bryr sej om du blir lite rynkig när du är 40? Det hör ju mänsligheten till!

"Jag har synfel (blind), har fått ett x antal mail om att folk har sätt mig på stan med glasögon. Stämmer delvis, dock är dom beställda med glas utan styrka. Ser dom endast som en accessoar."
Nog för att det förra citatet var patetiskt, men det här slår allt. Köpa ett par glasögon och anse att det bara är en accessoar. Jag trodde att glasögon var till för att hjälpa människor med nedsatt syn. Men jag har väl fel. Det är väl mode att gå i glasögon på Stockholms gator.

Och för att inte tala om alla "dagens outfits". Vem fan bryr sej om vad du går i för kläder?
"Idag ser jag sleten ut", "usch vilket fult hår jag har", "den här beiga pullovern går jättebra till den mintgröna kjolen. Allt från Lindex." Det är ju näst in till skrattretande.

Skaffa er ett liv och utvecklas som personer istället för att sitta och blogga om ditt liv, din maskara, din foundation samt din fjortisfylla som bestod av en häxblandning i form av Vodka och Fanta Vildabär. I en petflaska.
Ni sitter ju där tamej i fan 24 timmar och dygnet, 7 dagar i veckan, 365 dagar om året. Gör något åt livet. Vi vill inte veta vad ni har för foundations.

Och allt är den där jävla lilla subban Ebba Won Sydofs fel. Hon står ju för allt moralkärringarna inte står för. Det ska vara botox behandlingar som 16 åring. Silicon i läpparna vid 17 (vilka ¨k*k sugarläppar) och det ska vara silicon i brösten vid 18 års ålder. Pappa betalar, jag bor ju på södermalm. Vid 19 års ålder hoppas du vara så känd i Sverige att du konkurerar ut människor som Zlatan och Abba i tidningsblaskor som "Se och Hör".

Skandal är bara ordet. Tycker det är så jävla patetiskt och pinsamt och sitta att berätta om hela sitt jävla liv, vad du använder för hårkrämer och ansiktskrämer.


Ne, nu ska jag ta och borsta tänderna och sova. Tandkrämen köpte jag på ICA. En colgate, absolut den bästa på marknaden. Så rena och vita tänder har jag aldrig haft tidigare. Till och med lite gula tänder från snusen försvinner på ett naffs. Kostar bara runt 24.50.
Hoppas att ni såg ironin i den här texten.

Och till alla små sockersöta patetiska bloggare ta åt er av den här texten. Ni blir aldrig större. Folk tröttnar, och då får ni panik. Vad ska jag göra nudå för att fortsätta stå i rampljuset och kanske få vara med i Nyhetsmorgon på TV4?!


Titta, han lirar

03.20 inatt då ringer min väckarklocka, och jag ska inte upp och jobba. Jag ska se Forsberg glida in på isen i Pepsi Center igen. En match jag måste se. Det får fanimej bli en tung onsdag på jobbet.

image55

Ett organiserat kaos

Ni mins väl att jga snackade om min lägenhet jag håller på att jobba i, den med vattenskadad vägg i köket.
Den var verkligen vattenskadad. Det var fullkomligt kaos ett tag, det bara välde in hantverkare.. först kom mattläggaren (en norsk) han bara skrattade när jag visade honom. Sen kom rörmockaren, bara skakade på huvudet, sen kom AB Bostäder, det måste rivas. Sen kom snickarn och tog tag i allt. Försök att förklara det för ett par som har väldigt svag Svenska. Samt att jag var tvungen att förklara att jag bara skulle tapetsera två sovrum och köket, dom räknade med hela lägenheten, eller ja.. det gör dom fortfarande. För dom fattar inte.

Som sagt, jag lever just nu i ett organiserat kaos, men det är jävligt kul =)


En dag i Sverige

Vilken dag, var tänkt att jag skulle börja med en tom lägenhet i Margretelund, men så var icke fallet. För när vi står där utanför dörren och ska låsa upp, så öppnar hyresgästen. Missuppfatta mej inte nu! Det bor en invandrarfamilj där, lite chockerande.. för den skulle vara ledig. Men, men. En del kanske rycker åt axlarna åt det. Men försök att förklara att du ska in och jobba där. För inte kunde hon Svenska, lite knepigt. Har man bott i Sverige 5 år bör man väl förhelvete klara av språket? Så jag fick ju prata genom barnen, inte det helt lättaste att förklara för en liten unge att väggarna i köket är vattenskadade och vi måste ta dit snickare och rörmockare. Det problemet löser vi imorrn, med Mellgren! Det ska bli intressant =)

Peter Forsberg

Vart ska man börja? Det går inte att inse hur stor Forsberg är i Denver. Av att döma av tv bilder och tidningsrepotage är Forsberg något utöver det vanliga för Denvers invånare.
Forsberg har en underbar historia i Colorado, och det är där han hör hemma. Stanley Cup 1996 och 2001.
Det laget Colorado hade 2001 är nog något utav det bästa jag sett i min hockeyhistoria, spelare som Forsberg, Sakic, Roy, Bourque, Blake, Foote, Hejduk, Tanguay, Drury mfl, mfl. Och under 1996 spelade Forsberg tillsammans med Valerei Kamensky och Claude Lemieux, en fruktad kedja. Det är den första kedja jag kommer ihåg.

Nu finns inte många av dom gamla stora namnen kvar, endast Sakic  och Hejduk är kvar från gulddagarna på 90 talet och början av 2000 talet. Nu är det spelare som Svatos och Wolski Denver publiken hoppas på att ta laget till stora framgångar framöver.

Forsberg har gjort 718 seriepoäng på 514 matcher i Colorado tröjan. Detta är ett fantastiskt facit för en skadebenägen spelare.
- NHL Rookie of the Year "Calder Trophy" 94/95
- NHL All-Rookie Team 94/95
- NHL First All-Star Team 97/98, 98/99
- NHL Stanley Cup Champion 95/96, 00/01
- NHL Most plus/minus (+52) "Bud Light Trophy" 02/03
- NHL Most points (106) "Art Ross Trophy" 02/03
- NHL Most Valuable Player "Hart Trophy" 02/03

Det är vissa som är skeptiska till Forsbergs comeback, många tror inte att han håller. Men i mina ögon så vet dom inte ett skit vad dom snackar om. Forsberg har åkt på så många skador och nederlag under åren så han har lärt sej nu, att inte förhasta sej och dra på sej tröja nr 21 när han inte känner sej helt frisk. Jag är övertygad om att Foppa är 110% frisk just nu. För annars hade han inte gjort comeback iår.

Men det är helt fantastiskt att denne spelare är tillbaka. Han har alltid haft en speciel plats i mitt hockeyhjärta. Absolut bäste Svenska spelare som lirat i NHL enligt mej.
Framför allt att han aldrig backar undan, fegar aldrig ur en duel. Först in, först ut. Det är det som gjort Forsberg så populär bland hockeyfans.

Så ta vara på tiden han spelar. En sån här spelare kommer vi aldrig att få se på ett jävla bra tag.


image54

Händig man, del 2. Hyllan

Tidigare har vi gjort om skåpsluckor. Nu var det dags att bygga en egen hylla. Man kan ju inte bara ha IKEA kollektion. Måste ju ha lite Figge kollektion också. Ska fan starta ett företag. Jag och Du Natte, med varsin firmabil och bara kör finjobb varje dag.

Åkte iväg till Cheapy och inhandlade mej tre stycken träbitar. Som senare skulle visa sej bli en hylla baserad på Stripa hyllan från Ikea, dom var ju slut när jag var där i tisdags. Så då får man bygga själv.

Så tre träbitar skulle bli till en, och en tofifie ask skulle ta slut. Inget lätt uppdrag, men det blev lätt.

image50

image51

image52

image53

Ingen mår så bra som jag



Lätt skönaste bidraget i hela melodifestivalen... När man tänker efter så passar låten in rätt på på en själv.


Ingen mår så bra som jag, hyran är betald idag och jag har lite pengar kvar.

Köket har fått färg

Gutenmorgen meine kamraten!
Lördagskväll, vad gör man då? Tar ett par kalla med Natte till en början och kör igång med köket. Det blev som vi hade förväntat oss, svart vita ränder, och det blev raka linjer trotts att vi drack lite. Sista linjen, två öl senare... Natte slänger upp långpasset... precis jävla spikrakt. Imponerande!

Kalle anslöt lite senare, han vart också törstig. Mindre törstig var Jensa som dök upp med, men hungrig det var han. Kvällen spenderades på Lidans Grill, för lite käk. Och sedan i min soffa... för melodifestivalen och NHL hockey. Skapligt bra match mellan Ottawa - Pittsburgh, Malin och Alfredsson var lysande matchen igenom. Ser fram emot 4 oktober.

Nu ska jag ta och städa lite, kan behövas... dammsuga och sånt där nödvändigt.


image49


  
  

RSS 2.0