Kris Beech

Kris Beech. Vet inte om jag ska säga mycket mer om matchen mot Södertälje. 15 raka underläget, men vafan gör det när Håve spelar hockey igen, satt och njöt stundtals. Det såg riktigt förbannat jävla fucking bra ut. Spelglädjen fanns där, viljan fanns där. Allt fanns där. Om vi spelat så här dom senaste 14 omgångarna så hade vi vart serideledare på 45 poäng, Obesegrade. Nu bygger vi vidare!

Kris Beech.
Kris Beech.
Kris Beech.




Match

Krossa SSK!

Jönköping våran stad, Håve blå vårat lag. Vi ska kämpa för vår seger, kämpa på Håve Blå.

Match

Krossa SSK!

Jönköping våran stad, Håve blå vårat lag. Vi ska kämpa för vår seger, kämpa på Håve Blå.

21 oktober

Då har man vaknat till liv denna tisdag, 21 oktober 2008. Vad ska man hitta på den här regniga dagen? Skissa lite på nästa tatuering, den kommer bli stor =)

Eller orkar man åka ner till hallen och köra lite skridsor, det kanske vore något. Vi får se vad som händer helt enkelt, kanske inte blir bättre än att jag somnar om igen i soffan.

Rastlös...

"Daniel Sedin och hans lagkamrater reser två varv runt jorden på en NHL-säsong"

Dom Svenska fotbollsstjärnorna i allsvenskan gnäller att dom spelar för mycket, nu $är det bevisat. Ni är ett gäng gnällfittor!

En för alla, alla för Håve

 08 08-10-21 19:00 HV71-Djurgårdens IF Kinnarps Arena   
 14 08-10-23 19:00 HV71-Södertälje SK Kinnarps Arena   
 15 08-10-25 18:30 HV71-MODO Hockey Kinnarps Arena

Tre raka hemmamatcher nu i veckan, och jag vill se 9 poäng, annars är det dags att börja diskutera.
Är Kenta Johansson rätt man att leda ett lag som går på tomgång, hur har det gått för Kenta i Timrå när laget är fyllt med skador och man förlorar? Inte så värst bra. Ingen tränare är helig, eller kanske Scotty Bowman.

Jag är så sjukt sugen på att röra om i femmorna, och det rejält!
Skulle kunna tänka mej det här laget på tisdag.

Johan Davidsson - Kris Beech - Jukka Voutilainen
Pelle Gustafsson - David Petrasek
Skulle vara spännande o se vad Davidsson kan uträtta på kanten, ge Kris lite tid som spelfördelare. Och låta Jukka stå i slottet o bara mata.

Martin Thörnberg - Temu Laine - Björn Melin
Nicholas Angel - Pasi Puistola
Oj, vart ska det här sluta?

Simon Önerud - Andres Falk - Mattias Tedenby
Daniel Grillfors -  Niklas Torp
Spännande, 3 av våra mest lovande spelare i samma lina, orädda och totalt utan respekt! Falken håller ställningarna.

David Ullström - Yared Hagos - Henrik Eriksson
Hagos får ta hand om ungtupparna, i en fjärdeline. Bättre är inte Hagos just nu.

David Fredriksson och Jonas Johansson kan tänka över vad dom ska göra bättre. JJ ska skjuta mer och inte åka ifrån målet. Gå på mål och skjut för fan. Du har ett av elitseriens bästa skott. Använd det.
Tuppen, skärp dej för fan. Du är pinsam där ute just nu!

Någon med intresse för Hv, kanske märker att jag inte ens har Miko Louma med i laget?! Han är för dålig helt enkelt. Står ju som fastfrusen på isen, inte ett rätt i egen zon, ställer bara till med problem för Liven där bak. Ne, ge han lite tid att fundera på vafan han håller på med.

Och för gudskull, det är hockey vi spelar. Vi får tacklas även på vardagar såsom helger. Hela elitserien liknar ju Riksserien, och det är ju för fan tjejligan. Axel mot Axel, stenhårt. Bröst mot Bröst, stenhårt! Gå ut och kör över den där jävla Stockholmsfittan på tisdag!


En för alla, alla för Håve!

Lördagseftermiddag/kväll




13:30

Premier League Lördag

Live 13:45

Premier League: Middlesbro - Chelsea

Live 15:35

Premier League Lördag

Live 16:00

Premier League: Liverpool - Wigan

Live 17:50

Premier League Lördag

Live 18:15

Arne & Ankans Hockeykväll

Live 18:30

Elitserien: Skellefteå - Luleå

Live 21:00


15:55

Premier League: Arsenal - Everton

Live 18:25

Premier League: Man United - W Bromwich

Live 20:25

NASN - NHL: Dallas - Colorado

Live

Man kan inte annat än att älska lördagar. Jävlar vad här skall tittas sport!

Fredagstankar

Har fortfarande inte hämtat mej efter besöket på arbetsförmedlingen, lider av ett otroligt trauma just nu. Vaknar kallsvettig på nätterna, har ångest. Det var inte kul där uppe.

Kanske ska fråga hon den där Blondinbella hur man lyckas tjäna pengar på bloggen, hon verkar ju vara en klichig liten tjej. Smart och så... hon kan vara min bloggcoach...

Hoppas ni såg ironin i det, annars kan ni ringa mej så bokar vi tid för ett samtal.



Tick tack, tick tack, tiden går, du ska ha tid till dom drömmar du får, tick tack, tick tack åren går du ska ha tid till alla ideér du får.




AMS? Eller var det PMS?

Då var man mellan två jobb för första gången i hela sitt liv. Har varit på ett ställe idag, och jag har skaffat mej ett nytt mål här i livet. Jag ska aldrig besöka det jävla stället igen. Snackar såklart om Arbetsförmedlingen.

Där satt jag, kallsvettig, hjärtklappningar, oroad... jag var rädd, fattar ni det. Jag var livrädd. Det var som att vara med på en inspelning av Cops.

Ne, det här var inget för mej. Snacka om "white-trash"!

jaja

Ja, jag ska skriva snart... ska bara runka färdigt o äta upp chipsen först!


På väg

Man måste våga för att prestera.


Just nu känns det som att jag inte blir kvar i denna verklighet allt för länge.
Mot nya mål och infria drömar. Norge!



HCL, en klubb på glid

HCL genomgår en lite kris nu kan man säga.... 10 ledare + två ledare hotar att lämna klubben. Om inte vissa åtgärder görs.
Det är sandlådenivå så det skriker om det just nu. När ett lag ska säga hur styrelsen ska bete sej, och vilka som ska sitta där... då har hela klubben gått åt helvete.
 
Det vart synd.



Men jag har gjort comeback iaf, med två nya Eeaston Carbone. Träklubbor.

NHL premiere 2008 Stockholm

Vi har mycket att gå igenom. Så vi börjar med det absolut bästa.
Stockholm med boysen. Helt jävla fucking överlägset. Tror aldrig att jag varit så upphetsad över en match. Men vi kanske ska börja med resan upp, 09.30 går tåget mot Stockholm, en timme senare sköljer man ned strupen med lite pilsner. Så fruktansvärt gott.
När vi kommer fram till Stockholm så kollar vi in vårat hem för helgen, mysigt... fast mittentoan var nog inte mysig efter att jag vart där... blev ju fan stopp i hela skiten.
Sedan en sväng till stan, greatskate var ett måste. Två nya träklubbor rikare. Bolaget blev det såklart också, samt ett tyskt ordlexikon. Så i framtiden kan vi blogga på tyska. Blev ett par pilsner på fredagskvällen och lite koll på Stockholms nattliv, vi besökte Friday, ett trevligt ställe om jag får säga mitt.

Jag hatar Stockholmare.

Lördagen vaknar man upp, taggad och förväntansfull, börjar med en frukost som är under all kritik. Blev ett par bett i smörgåsen, sen kastade jag in handduken. En snus och kaffe räckte för mej. Blev även nu en sväng i city för oss. Fast mestadels gick vi bara och väntade... och stunden kom.

På plats i Globen 2.5 timme innan match, var mäktigt, otroligt mäktigt. Så många stora matcher som spelats där. Jag och Bohman kände oss som två små femåringar på julafton. Sprang mellan souvernirstånden och alla andra upptåg. Jag spöade Jocke i tacklingstävling, men Jensa pissade på oss. Synd att det inte fanns några tröjor i strl small, men det var ju USA inspirerat på Globen så...

Jag hatar Stockholmare.

Stog nog med gåshud under hela matchen, vi förde ett jäkla liv där uppe på våran lilla ståplats vi skapade oss. För vi hade ju inga platser bakom oss, så vi kunde avnjuta hockeyn ståendes, men en enorm ribba. Vi visste inte vilket lag vi skulle hålla på, så vi jublade över allt, ja precis allt.
Nog för att Malkin, Crosby, Spezza, Heatley, Alfredsson var mäktiga att se, så fanns det en som var mäktigare. Mats Sundin, vilket jubel det var när han entrade scenen. Kan nog inte beskriva den känslan.

Kort, och gott... En toppenresa. Och snart ska vi till Kanada.. Montreal vill jag se live!


RSS 2.0