Ett år sedan

Om drygt 25 timmar släpps pucken till 2000 talets hetaste Final serie. Finns en längtan, nervositet, glädje och framför allt en go känsla i kroppen. Vi har nu gått igenom 5 matcher mot Skellefteå, 6 matcher mot Timrå. Vi har satts på prov, genom tuffa matcher mot Timrå, vi har satts på prov mot Skellefteå genom att spela hockey och inte tänka på uttalande från en liten 20 åring. Vi har övervunnit allt detta. Det började trevande och trögt. Men allt eftersom har bitarna fallit på plats och vi spelar som ett lag. Vi är ett lag, vi är Hv71 från Jönköping. Vi möter ett lag som jag har hatat sen dom kom upp i Elitserien, Linköping HC från Östergötland, det skiljer endast 13 mil mellan städerna, och nu är det dags. Kommer bli tajt, tufft, grinigt, välspelat, inte alltid så snyggt, ibland för snyggt, ibland för kallt, ibland för vågat, ibland för korkade beslut blandat med helt geniala beslut. Nu är vi här, det jag har väntat på sen 9 augusti, då första besöket äge rum i Kinnarps Arena för Hv71s ispremiär. Har varit en lång resa som nu skall krönas med ett SM-Guld, klubbens tredje.

Vi är starkare, vi är bättre, vi är snyggare, vi är modigare, vi har mer vilja, vi inger mer respekt. Vi är Hv71 från Jönköping

Imorgon när pucken släpps klockan 19.00 sitter man på helspänn framför teven med boysen. FInal 2008 är här, och vi är med.

Liv, Andersson, Åkerman, Louma, Gustafsson, Grillfors, Puistola, Petrasek, Halvardsson, Torp, Ward, Thörnberg, Lindström, Johansson, Falk, Fredriksson, Johansson, Hrdina, Melin, Voutilanen, Jämtin, Davidsson och Ledin,




Så såg det ut här på bloggen för ca ett år sedan, 6 april för att var exakt.
Och jag har samma goa känsla i kroppen, och jag vlll inget hellre än att uppleva en sommar som svensk mästare.

SM-Guld t-shirt och ett par shorts på... ja tack!

Somaren ja, nu är vi verkligen på rätt spår. Sommar tiden är här, och vi går mot en ljusare tid. Det bör väl räcka med snö och jävulskap nu. Bara njuta av våren och av SM-Finalerna.


Liv, Andersson, Grillfors, Gustafsson, Louma, Björk, Angell, Torp, Puistola, Thörnberg, Davidsson, Voutilainen, Beech, Laine, Ullström, Tedenby, Falk, Melin, Önerud, Lindström, Piros, Johansson. Samt Petrasek, Hrdina & Fredriksson men dessa herrar har ju spelat klart.

Men det är ni som ska göra det, ni ska försvara dom blå dräkterna. Bucklan ska stanna i Småland!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0